Pappahelg med gokart, boule och övernattning

Är du pappa till ett barn som har eller har haft barncancer? Då är du varmt välkommen till en helg i Malmö med gokart, boule och övernattning!

Helgen den 4 till den 5 november bjuder vi in dig som A- eller B-medlem samt pappa till ett barn som har eller har haft barncancer, till en helg i Malmö.

Lördagen den 4 november möts vi upp kl. 09.30 utanför Race House i Malmö, där vi kommer att starta dagen med att köra gokart. 

Därefter beger vi oss till Boulebar där vi äter lunch och spelar boule.

Cirka kl. 17.00 checkar vi in på hotell i Malmö. På hotellet äter vi kvällsmat till sammans.

Söndagen den 5 november äter vi frukost tillsammans innan helgen avslutas med hemresa cirka kl. 10.00.

Kostnad?

Det subventionerade priset per person är 250 kronor. I priset ingår hotellnatt, mat och alla inplanerade aktiviteter. 

Hur anmäler jag mig?

Anmäl ditt intresse till helgen genom att klicka på länken längst ner i kalendarieinlägget. Den leder dig vidare till ett formulär som du ska fylla i.

Vi kommer sedan, efter sista anmälningsdagen, att återkomma till dig med mer information och besked om ifall du fått en plats.

OBS! Det finns ett begränsat antal platser till denna aktivitet, vilket innebär att vi tyvärr inte att kan tacka ja till alla som anmäler sig. När vi prioriterar utgår vi alltid ifrån vår medlemspolicy.

Har du några frågor kring helgen?

Vänligen kontakta vår ansvariga volontär, Fredrik Hartsmar, på telefon: 076-19 12 991 eller på e-post: fredrik.hartsmar@barncancerfonden.se.

Arrangör

Pappahelgen arrangeras av Barncancerfonden Södra.

 

Anmäl dig här senast måndagen den 30 oktober!