Ungdomsdag på Kappa Bar

Varmt välkommen till en ungdomsdag med spel och gaming på Kappa Bar i Malmö!

Söndagen den 25 september bjuder vi in dig som är 13-18 år, är eller har varit drabbad av barncancer, samt syskon till drabbade, till en rolig ungdomsdag med spel och gaming på Kappa Bar i Malmö.

Vi träffas utanför spelbaren kl. 15.00 och går därefter in tillsammans för att spela och äta gott tillsammans. Dagen pågår till kl. 19.00

Kostnad?

Det subventionerade priset per person är 100 kronor. I priset ingår spel och mat.

Hur anmäler jag mig?

Anmäl ditt intresse till dagen genom att klicka på länken längst ner i kalendarieinlägget. Den leder dig vidare till ett formulär som du ska fylla i.

Vi kommer sedan, efter sista anmälningsdagen, att återkomma till dig med mer information och besked om ifall du fått möjligheten att delta i vår ungdomsdag.

OBS! Det finns ett begränsat antal platser till denna aktivitet, vilket innebär att vi tyvärr inte att kan tacka ja till alla som anmäler sig. När vi prioriterar utgår vi alltid ifrån vår medlemspolicy.  

Har du några frågor kring dagen?

Vänligen kontakta vår ansvariga volontär, Susanna Bågvik, på telefon: 0761 66 62 06 eller på e-post: s.bagvik@gmail.com.

Arrangör

Ungdomsdagen arrangeras av Barncancerfonden Södra.

 

Anmäl dig här senast tisdagen den 20 september.

 

Kappa Bar

Kappa Bar är en restaurang och bar i Malmö för dig som älskar e-sport och gaming. Du kan titta på internationella e-sportsändnigar eller spela dina favoritspel - både på egen hand och tillsammans med dina vänner. Varför inte en hamburgare till det?

Du kan läsa mer om Kappa Bar här.