Familjedag på Ven

Varmt välkommen till en härlig familjedag på Ven med lunch och minigolf!

Söndagen den 18 september bjuder vi in dig och din familj till en härlig familjedag på den vackra ön Ven utanför Landskrona.

Vi träffas vid båten kl. 09.30 och åker gemensamt över till Ven. Väl på plats kommer vi att spela minigolf och äta lunch tillsammans. Det kommer även att finnas möjlighet att hyra cykel och cykla runt ön, för de som vill.

Kl. 16.45 tar vi båten tillbaka till Landskrona, men för den som vill stanna kvar på Ven under kvällen så går det bra att åka hem senare på egen hand.

Kostnad?

Det subventionerade priset per person är 100 kronor. För barn under 3 år är det gratis. I priset ingår båtresa tur/retur från Landskrona till Ven, mat, minigolf och eventuell cykelhyra.

OBS! Om du och din familj väljer att stanna kvar under kvällen och resa hem på egen hand, så bekostar ni er hemresa själva. 

Hur anmäler jag mig?

Anmäl ditt intresse till dagen genom att klicka på länken längst ner i kalendarieinlägget. Den leder dig vidare till ett formulär som du ska fylla i.

Vi kommer sedan, efter sista anmälningsdagen, att återkomma till dig med mer information och besked om ifall du och din familj fått möjligheten att delta i familjedagen.

OBS! Det finns ett begränsat antal platser till denna aktivitet, vilket innebär att vi tyvärr inte att kan tacka ja till alla som anmäler sig. När vi prioriterar utgår vi alltid ifrån vår medlemspolicy.  

Har du några frågor kring dagen?

Vänligen kontakta vår ansvariga volontär för dagen, vice styrelseordförande Isabella Åström, på telefon: 070-58 88 149 eller e-post: isabella.astrom@barncancerfonden.se.

Arrangör

Familjedagen arrangeras av Barncancerfonden Södra.

 

Anmäl dig här senast måndagen den 1 september.