Lindvallen

Lindvallen är en av Barncancerfonden Södras tre rekreationsanläggningar för cancersjuka barn och deras familjer. Den drivs av föreningen och är öppen både för våra egna medlemmar och medlemmar från andra barncancerföreningar.

Våra två lägenheter på Vintergatan ligger i Sälenfjällen alldeles invid skidbackens fot, mitt i Lindvallens skidanläggning. Med cirka 50 meter till barnbacken kan även de minsta ta sig dit på egna ben. Här ligger allt på ett snöbollskasts avstånd; restauranger, butiker, sportshopar, skidspår och inte minst skidliftar. Under sommarsäsongen byts skidåkning ut mot mountainbiking, vandring och fiske. Naturen är precis utanför dörren.

De två lägenheterna är nyrenoverade sedan 2020 och 2021. I lägenheterna finns ett allrum med matbord och soffgrupp, ett fullt utrustat kök samt tre sovrum med totalt åtta bäddar. Det finns även två badrum, varav ett med bastu.

Lindvallen erbjuder möjligheten till en härlig och aktiv paus från vardagen.

Lägenheterna

738: Fristående lägenhet som består av ett kök och allmänt rum, 2 badrum med WC/Dusch och 1 bastu. Det finns 10 sängplatser fördelat på 3 rum: 1 rum med 1 dubbelsäng, 2 rum med 2 våningssängar (4 enkelsängar).

740 U: Finns på bottenvåningen av en 2-våningslägenhet och består av ett kök och allmänt rum, 2 badrum med WC/Dusch och 1 bastu. Det finns 10 sängplatser fördelat på 3 rum: 1 rum med 1 dubbelsäng, 2 rum med 2 våningssängar (4 enkelsängar). Lägenheten har sin egen utgång på fram- och baksidan. Det finns utvändiga trappor som ger tillgång till 740 Ö (lägenheten på ovanvåningen som inte är i Barncancerfonden Södras ägo).

Bokning av Lindvallen

 

Hyrespriser Lindvallen