Lindvallen

Lindvallen är en av Barncancerfonden Södras tre rekreationsanläggningar för cancersjuka barn och deras familjer. Den drivs av föreningen och är öppen både för våra egna medlemmar och medlemmar från andra barncancerföreningar.

Våra två bostadsrätter på Vintergatan ligger i Sälenfjällen alldeles invid skidbackens fot, mitt i Lindvallens skidanläggning. Med cirka 50 meter till barnbacken kan även de minsta ta sig dit på egna ben. Lindvallen erbjuder möjligheten till en härlig och aktiv paus från vardagen. Här ligger allt på ett snöbollskasts avstånd; restauranger, butiker, sportshopar, skidspår och inte minst skidliftar. Under sommarsäsongen byts skidåkning ut mot mountainbiking, vandring och fiske. Naturen är precis utanför dörren.

De två lägenheterna är nyrenoverade sedan 2020 och 2021.

Lägenhet 738

Lägenhet 738 är en fristående lägenhet som består av ett fullt utrustat kök och ett allmänt rum med matbord och soffgrupp, två badrum med WC/Dusch och en bastu. Det finns tio sängplatser fördelat på tre rum: ett rum med en dubbelsäng, två rum med två våningssängar (fyra enkelsängar) i vardera rum. Det är tillåtet att bo max åtta personer i lägenhet 738.*

Lägenhet 740 U

Lägenhet 740 U ligger på bottenvåningen av ett tvåvåningshus och består av ett fullt utrustat kök och ett allmänt rum med matbord och soffgrupp, två badrum med WC/Dusch och en bastu. Det finns tio sängplatser fördelat på tre rum: ett rum med en dubbelsäng, två rum med två våningssängar (fyra enkelsängar) i vardera rum. Lägenheten har sin egen utgång på fram- och baksidan. Det finns även utvändiga trappor som ger tillgång till 740 Ö (lägenheten på ovanvåningen som inte är i Barncancerfonden Södras ägo). Det är tillåtet att bo max åtta personer i lägenhet 740 U.*

* OBS! Att det finns tio sängplatser innebär endast att det finns en möjlighet för gäster att sprida ut sig, inte att tio personer får bo i lägenheten. Maxantalet är åtta (8) personer. Vänligen kontakta Fastighetsgruppen vid frågor om detta. 

Bilder

Här hittar du några bilder från anläggningen.

 

Hyrespriser Lindvallen

 

Bokning av Lindvallen

 

Har du övriga frågor?