Blogginlägg från Magnus Frid

Jag är pappa till Gustav som inte haft någon cancer alls och Julia som nyligen har genomgått behandling mot barnleukemi ALL. Jag är också make till barnens mamma Adriana. Vi bor i Alingsås sedan en kort tid innan Julia fick sin leukemi-diagnos i april 2011. Här trivs vi mycket bra. 


Nu anpassar vi oss till ett vardagsliv efter ett par år med cancer i familjen. Vi har lyckan att kunna se framåt, inte bara några dagar i taget, utan kanske flera veckor eller rent av månader. Samtidigt behöver vi se bakåt för att minnas och förstå vad som hänt. Även om cancern förhoppningsvis har lämnat Julia, så finns ändå en del av känslan av cancer kvar hos oss. Det är en värld vi har råkat in i som vi nog aldrig kommer att kunna lämna. Kontakten med andra drabbade är mycket värdefull.
Julia har en fantastiskt positiv bild av Barncancerfonden och deltar gärna i aktiviteter för att stödja fonden och samla in pengar för att hjälpa andra barn. Under tiden jag bloggar här medverkar hon i en kampanj för Barncancerfonden.

Kontakta mig på: blogg@barncancerfonden.se