Insamlat hittills: 77 070 kr

77%

Mål: 100 000 kr

Insamlingen har stängt
Målsättning: 0 kr
497 personer stödjer denna insamling

VIKtiga folket

Insamling av VIK Support i familjen Fredrik Johanssons ära.

"Under den senaste tiden har Fredrik Johansson varit frånvarande från spel i VIK.

- Vår yngsta dotter har drabbats av leukemi. Så det har varit en minst sagt omtumlande situation att ta in för vår familj, berättar Fredrik.

Fredrik Johansson som varit borta från ishockeyn i två säsonger p.g.a. skador får nu lägga fokus på mer än ishockeyn.
- Jag kommer att spela matcher och träna i den mån jag orkar och förmår framöver men man kan ju aldrig veta exakt hur mycket man kan delta i det här läget.

VIK Hockey stöttar Fredrik och hans familj i den jobbiga situation som nu uppstått.
- Fredrik har vårt fulla stöd och han kommer att få den tid han behöver för att vara hos sin familj. Det finns som sagt viktigare saker här i livet än bara ishockey. Det är något som man måste komma ihåg i såna här stunder, berättar VIK´s klubbchef Anders Eklund. "

I familjen Johanssons ära startar vi denna insamling till barncancerfonden. Det finns många familjer i denna hemska situation, låt oss hjälpa dessa små människor till en ljusare framtid. En liten summa pengar från dig kan ge en liten människa en stor chans.

Med vänlig hälsning,
VIK Support Styrelse

Edit 20130820: helt fantastiskt, från 20.00 måndag till 8.00 tisdag har vi redan passerat 20.000:- som var målet vi trodde på under en månad, vi tror nu på ett högre mål så vi siktar nu in oss på 50.000:- till barncancerfonden. Tack för erat fantastiska stöd

Edit 20130821: Detta är helt otroligt, insamlingen är knappt två dagar gammal och vi har redan gått över 50.000:- till barncancerfonden. Med erat fantastiska stöd siktar vi nu på en riktig milstolpe, 100.000:-, hjälp oss nå denna siffra. Tack alla bidragare. Vi har varit i kontakt med familjen Johansson som är chockade av det helt fantastiska stödet från alla er bidragare.


Foto: Fredrik Lyckedahl

Senaste bidragen till insamlingen

 • Manfred Lindvall

  Erika

  A&P.J

  Frelink123

 • Ingemar Ekstorm

  Henke ochAlexandra

  Fürst/Johansson

  Mathias & Johanna i Åmål