Alla hjärtans dag-present

Alla hjärtans dag är det perfekta tillfället att visa uppskattning för någon du tycker om. Oavsett om du vill ge en alla hjärtans dag-present till flickvännen, pojkvännen, mamma, pappa, ditt barn eller en nära vän har vi viktiga och personliga gåvor som garanterat kommer göra din speciella person extra glad.

Alla hjärtans dag infaller den 14 februari och vi har ett tips på hur du kan uppmärksamma personer du tycker om, samtidigt som du stödjer kampen mot barncancer.

Varför firar vi alla hjärtans dag?

Alla hjärtans dag är en dag där vi firar kärlek och ger oss ett extra tillfälle att uppmärksamma personer som betyder extra mycket för oss. Dagen kommer ursprungligen från USA och är där mer bekant som ”Valentines Day”. I Sverige började alla hjärtans dag firas mycket sent och traditionen har växt fram de senaste decennierna. Man tror att dagen har sitt ursprung från medeltida vårfester där män och kvinnor på lek parades samman inför den stundande våren. Idag firar vi dagen genom att ge gåvor eller extra uppmärksamhet till våra familjer, vänner eller partners. Det är vanligt att man ger en mindre eller enklare present så som choklad eller blommor. Vill du ge en gåva som gör skillnad vill vi tipsa om vårt fina gåvobevis som du kan spana in lite längre ned på sidan.

När är alla hjärtans dag 2024?

Alla hjärtans dag infaller alltid den 14 februari och firas på flera ställen runt om i världen. Det är alltså en gemensam dag då vi firar kärlek och vänskap och skänker extra omtanke och värme till de omkring oss. Under medeltiden ansågs den 14:e februari vara det datum då fåglarna bildade par och därför antas dagen infalla just detta datum.

Vad ska man köpa i alla hjärtans dag present?

Är du osäker på vad du ska ge i present på alla hjärtats dag? Oavsett om du vill ge bort något till mamma, pappa, din bästa vän, flickvän eller pojkvän så kommer vårt fina och viktiga gåvobevis att ge värme och kärlek samtidigt som du hjälper till att stödja barncancerforskningen. 

Gåvobevis: Hjärta

Gåvobevis: Hjärta

Sprid kärlek till någon som ligger dig varmt om hjärtat. En gåva som varje mottagare garanterat blir hjärteglad av och som dessutom bidrar i kampen mot barncancer.

Från 100 kr
Från 100 kr
Varav 100 kr går till Barncancerfonden.