Insamlat hittills: 73 598 kr

37%

Mål: 200 000 kr

Insamlingen har stängt
Målsättning: 200 000 kr
96 personer stödjer denna insamling

Team Rynkeby Stockholm 2015

Team Rynkeby Stockholm 2015 är en del av Team Rynkebys insamling i alla nordiska länderna. Insamlingen genomförs på många olika sätt, bl.a. genom att företag donerar till Barncancerfonden. Denna insamlingsdel består av privata donationer genom vårt team. Vi samlar även pengar genom företagsdonationer, som går direkt till Barncancerfonden via faktura.

Team Rynkeby Stockholm är ett av totalt åtta svenska team som ingår i ett nordiskt välgörenhetsprojekt med syfte att samla in pengar till Barncancerfonden för att stödja både barn med cancer och deras familjer. Detta gör vi bland annat genom att sprida budskapet och öka medvetenheten i samhället om barncancer.

Under resterande del av 2014 fram till september 2015 kommer teamet att arrangera en hel del events där pengarna oavkortat går till Barncancerfonden. De insamlade pengarna kommer i år att gå till syskonstödjare samt till forskning om hjärntumörer på barn. Insamlingsprojektet avslutas med att alla nordiska lag under en vecka cyklar cirka 1 200 kilometer till Paris, med start den 3 juli, 2015.
Totalt deltar 1 450 motionscyklister och 350 funktionärer fördelade på 32 lokala lag från Sverige, Danmark, Finland, Norge och Färöarna.

Deltagarna i Team Rynkeby är vardagscyklister, kvinnor och män i olika åldrar med varierande yrken och bakgrund som alla själva betalar sina omkostnader för sitt deltagande. Under året tränar teamet tillsammans som förberedelse inför cyklingen till Paris.

Hjälp oss hjälpa!

Är du företagare och vill både göra en god samhällsgärning och vara med på en av våra eftertraktade tröjsponsorplatser - hör av dig till vår lagkapten Patrik Härneman, patrik.harneman@arlafoods.com eller sponsoransvarig, Magnus Lönn, magnus.lonn@gmail.com.

Senaste bidragen till insamlingen

 • Anonym

  TW

  Anonym

  Mats C

  Anonym

  Sofia Eriksson

  Anonym

  Sonja J

 • Anonym

  Carina Miller

  Anonym

  Lena Grundin

  Anonym

  Anonym

  Jennie Källström

Här kan du bidra på ett enkelt sätt!

Scanna QR-koden till höger i din Swish-app och bidra med valfri gåva.

QR-code

Scanna här!