Insamlat hittills: 417 673 kr

42%

Mål: 1 000 000 kr

Insamlingen har stängt
Målsättning: 1 000 000 kr
138 personer stödjer denna insamling

Team Rynkeby GÖTEBORG 2014

Team Rynkeby Göteborg 2014 är ett av sju svenska lag som ingår i ett nordiskt välgörenhetsprojekt. Syftet med projektet är att samla in pengar för att stödja cancersjuka barn och deras familjer. Vi gör det genom att sprida budskapet och öka medvetenheten i samhället såväl hos enskilda människor som i företag och organisationer. 2013 samlade Team Rynkeby Sverige in 8 637 488 kronor till Barncancerfonden.

I år har vi utöver nedanstående insamlade pengar med hjälp av våra GULD, SILVER och BRONS-Sponsorer samlat in 936'000:-. Tack alla underbara människor och fantastiska företag som hjälper oss att hjälpa.

Under 2013/2014 kommer vi att arrangera mängder med event där pengarna går till Barncancerfonden. 2014 kommer de insamlade pengarna att gå till Barncancerfondens projekt för syskonstödjare samt till forskning om hjärntumörer på barn. (En del av denna forskningen är förlagd i Göteborg)

Projektet avslutas med att alla 26 nordiska lag, totalt 1000 personer, under en vecka cyklar från Göteborg, Lund respektive Köpenhamn till Paris med start den 4 juli, 2014. Deltagarna i Team Rynkeby är vardagscyklister - kvinnor och män i olika åldrar med varierande yrken och bakgrund som alla betalar sina omkostnader för sitt deltagande. Under året tränar teamet tillsammans som förberedelse inför cykelloppet till Paris.

Team Rynkeby Göteborg har som mål att både kämpa med cykelträningen inför resan till Paris och med insamlingen till Barncancerfonden! Hjälp oss hjälpa!

Är du företagare och vill göra en god samhällsgärning och vara med på en av våra eftertraktade tröjsponsorplatser - hör av dig till sponsoransvarige Erik Rüdow Fors på erik@teamrynkebygoteborg.se
Följ vårt arbete på Facebook- Team Rynkeby Göteborg eller vår hemsida www.teamrynkebygoteborg.se

Senaste bidragen till insamlingen

 • Anonym

  Emma Högström

  Anonym

  Madeleine Blom

  Anonym

  Pernilla Pettersson

  Anonym

  Anki Palm

 • Anonym

  Madeleine Blom

  Anonym

  Jonas Östanbäck

  Anonym

  Fredrica Ringdahl

  Anonym

  Insamling 421 den 26:e oktober.

Här kan du bidra på ett enkelt sätt!

Scanna QR-koden till höger i din Swish-app och bidra med valfri gåva.

QR-code

Scanna här!