Vi söker dina minnen!

Förra året fyllde Barncancerfonden Norra 40 år, men på grund av pandemin har vi fått vänta med att uppmärksamma jubileet. Föreningen bildades 1981, och har sedan dess arbetat med att stötta barn och familjer som drabbas av barncancer. Vi vill berätta om allt vi gjort genom åren, och gräver nu i våra arkiv. Vi hittar mycket intressant men saknar det viktigaste – våra medlemmars berättelser!

Dela med dig av din berättelse

Vi vill att våra medlemmar ska känna stöd och gemenskap – att man inte är ensam i sin kamp mot barncancer och dess följder. Därför efterlyser vi dina anekdoter, minnen och foton som vi kan dela i våra kanaler. Hur bidrog Barncancerfonden Norra till att göra din tid något lättare? Finns det någon särskild händelse som gjort skillnad för dig och din familj? 

Skicka in ditt minne på mejl

Mejla in ditt minne till norra@barncancerfonden.se, glöm inte att inkludera vilket år din berättelse är ifrån.

Eftersom vi önskar dela materialet i våra sociala medier är det viktigt att alla som medverkar på foto, både barn och vuxna, har gett sitt medgivande. Har du inget foto, men en berättelse du vill dela är det förstås också välkommet. Vi återkopplar till dig innan vi publicerar det du skickat.