Besök Gullvik eller Piteå i sommar

Vill du besöka en av Höga Kustens vackraste sandstränder eller Nordens riviera? I år erbjuder vi våra medlemmar möjlighet till en sommarvistelse på Gullviks havsbad eller Pite havsbad.

Gullviks havsbad

På Gullviks havsbad bor du bekvämt med havet och skogen som granne, dessutom har du Höga Kustens alla äventyr runt hörnet. På området kan du till exempel spela äventyrsgolf, discgolf eller padel. Eller varför inte hyra en kajak och utforska delar av Höga kustens vackra skärgård? Läs mer om Gullviks havsbad.  

På Gullviks havsbad ansöker du om en weekend (torsdag-söndag) till en kostnad på 1 500 kronor per familj. I priset ingår boende i stuga, tillgång till pool och äventyrsgolf.

Pite havsbad

På Pite havsbad finns något för alla åldrar. Här hittar du till exempel ett stort lekland för barnen, flertalet restauranger med underhållning, och ett äventyrsbad. Du kan också spela padel eller äventyrsgolf, eller ta en avkopplande stund på ett av Norrlands största spa. Läs mer om Pite havsbad.

I Piteå ansöker du om en vecka till en kostnad av 2 500 kronor per familj. I priset ingår boende i stuga och entréband till många av aktiviteterna på området.  

Så ansöker du

Fyll i ansökningsformuläret som du hittar här: Ansökan om sommarvistelse. Tänk på att ha ditt medlemsnummer till hands. Om du inte vet vilket medlemsnummer du har, kontakta kansliet på 090-77 27 00 eller norra@barncancerfonden.se.

Anmälan är öppen till och med 24 april. Beroende på vilken medlemskategori man tillhör och om man tidigare tagit del av sommarerbjudandet kommer kansliet sedan göra ett urval och tilldela veckor till dem som ansökt.