Steg för steg, tillsammans

Emma Tonnes är chef för Avdelningen för Verksamhet.

Hej alla medlemmar i norra Sverige,  Mitt namn är Emma Tonnes och jag är född och uppvuxen i Umeå och är sedan slutet av oktober 2022 operativ chef och avdelningschef för Verksamhetsavdelningen på riksförbundet. Jag kommer närmast från rollen som generalsekreterare på Ung Cancer, och dessförinnan från olika ledarroller inom Företagarna och Ung Företagsamhet. 

Jag brinner för att utveckla stödverksamheter, driva påverkansarbete och opinionsbildning och att utveckla föreningssamarbeten. Föreningslivet i Sverige är både viktigt och omfattande; många människor möter gemenskap, stöd och utveckling i föreningar i hela landet, varje dag. Jag ser fram emot att tillsammans med alla medarbetare och kollegor på riksförbundet, förtroendevalda i föreningarna och alla medlemmar i föreningarna se till att hitta lösningar på de utmaningar som barncancerdrabbade möter i sin vardag, både under och efter behandling. Allt för att kunna ge de drabbade barnen och dess familjer så bra förutsättningar som möjligt. 

När jag har landat lite i min nya roll hoppas jag kunna åka ut i landet och träffa alla föreningar, och då speciellt mitt älskade Norrland där halva min familj fortfarande bor. I väntan på det, vill jag passa på att rikta ett stort tack till alla er i föreningen som engagerar er på olika sätt – stödgrupper, volontärer, ledare och alla andra. Att bekämpa barncancer och dess konsekvenser är en kamp som kräver samverkan, uthållighet och stora insatser på bred front. Steg för steg, tillsammans.  

Om ni vill komma i kontakt med mig gör ni det enklast på emma.tonnes@barncancerfonden.se.  

emma.tonnes@barncancerfonden.se.

Vi ses, och hörs!

/Emma

Se hela Barncancerfondens organisation