Kändisjulhälsning Helen Sjöholm
500 kr

Kändisjulhälsning Helen Sjöholm

Helen Sjöholm önskar god jul i ett fint videoklipp som skickas som julklapp eller julkort. I klippet syns din personliga hälsning och pengarna går till att hålla cancer borta från barn.

Årets nyhet bland våra julgåvor! Kändisjulhälsningen är en julhälsning i videoformat där sångerskan Helen Sjöholm önskar god jul och tackar för gåvan till kampen mot barncancer.

När du beställt Kändisjulhälsningen får du skriva en personlig hälsning på max 80 tecken. Din hälsning kommer att synas i filmklippet precis innan Helen levererar sin hälsning. Du får också välja vilka mottagare (max 5 st) som filmen ska skickas till eller om du vill ha den till dig själv, så du kan skicka den på egen hand på till exempel julafton.

Kändisjulhälsningen passar perfekt som ett lite annorlunda julkort eller som digital julklapp till både nära och kära. Pengarna går till kampen mot barncancer och räcker till en timmes barncancerforskning.

Så funkar det

Kändisjulhälsningen har en leveranstid på 1-7 dagar, eftersom vi ska lägga till din hälsning i filmklippet. Sista beställningsdag för leverans innan julafton är den 20 december. Efter genomfört köp får du en mejl med en länk till en hemsida där du bland annat skriver din personliga hälsning. Om du inte slutför beställningen via det formuläret kommer hälsningen inte att skickas.

OBS den här kändisjulhälsningen får endast köpas av privatpersoner, ej företag. Företag hänvisas till vår julbutik för företag och det stora julpaketet, i det ingår en kändisjulhälsning till företag med fotbollsspelaren Albin Ekdal!

Kändisjulhälsning Helen Sjöholm

Dela detta med dina vänner