Insamlat hittills: 6 158 kr

62%

Mål: 10 000 kr

Insamlingen har stängt
Målsättning: 10 000 kr
24 personer stödjer denna insamling

Göran cyklar för Barncancerfonden

Den 2 augusti ger jag mig av på en 129 mil lång cykelresa från Lund till Stockholm med omvägar förbi alla barnonkologiska centra söder om Umeå. Det är välgörenhetsloppet Ride of Hope som går av stapeln i år igen. Samtidigt som ett hundratal cyklister ger sig av söderifrån startar en annan grupp i Umeå för att möta oss i Västerås. Tillsammans tar vi oss in till Stockholm. På vägen skapar vi uppmärksamhet för och samlar in pengar till Barncancerfonden.

Sedan 2008 har jag deltagit i Ride of Hope. Tillsammans har vi samlat in miljontals kronor till Barncancerfonden. För två år sedan öronmärktes de insamlade pengarna till bygget av Ronald McDonalds hus i Uppsala, där cancerdrabbade barn och deras familjer skulle få en trygg hemmiljö i anslutning till sjukhuset. Förra året stod huset där. Det var en fantastisk känsla att se resultatet av våra och andras ansträngningar; pengarna kommer verkligen fram och gör nytta! Så tack till er som har bidragit i mina tidigare insamlingar.

I år ska jag vara gruppledare på sträckan mellan Lund och Stockholm. Förutom att jag hoppas på nio fantastiska dagar med engagerade och underbara människor, så hoppas jag att vi ska slå våra tidigare insamlingsrekord och att vi kan ge barnen på sjukhusen utefter vägen lite stöd, inspiration och mod genom vår närvaro.

Vill du vara med? Om du kan cykla så får du gärna hänga med på en etapp! Om inte - skänk en slant! Kan du tänka dig att skänka en krona per mil? 129 kronor kommer du inte att sakna, men i Barncancerfondens händer gör de verklig nytta. Eller skänk en tjuga!

Att skänka är enkelt. Följ bara instruktionerna på denna sida.

Ingen kan göra allt. Men alla kan göra något.

Gör något.

Tack!

*******

På bilden ovan syns jag (sittande till vänster) med min grupp vid målgången på etappen till Uppsala förra året. I bakgrunden syns Ronald McDonalds hus, som vi äntligen fick se bli verklighet.

Senaste bidragen till insamlingen

 • Anonym

  Avjit Das

  Anonym

  Tomas

  Anonym

  Anonym

  Mathilda

 • Anonym

  Cecilia

  Anonym

  Bexan

  Anonym

  Alice Eriksson

  Anonym

  Mian

Här kan du bidra på ett enkelt sätt!

Scanna QR-koden till höger i din Swish-app och bidra med valfri gåva.

QR-kod.png

Scanna här!