Samarbetspartner Bauhaus

Bauhaus är huvudpartner till Barncancerfonden sedan 2011 och genomför årligen ett flertal aktiviteter för att generera pengar till fonden genom att exempelvis sälja julgranar, auktioner, runda upp kampanjer i kassorna med mera.

År 2020 skapade Barncancerfonden och Bauhaus #rorelsemotbarcancer som blev en stor succé och ett viktigt bidrag till barnen genom fonden. Eftersom Bauhaus också är stor partner till svensk idrott så bidrar Bauhaus även tillsammans med många idrottsstjärnors personliga engagemang till Giving Tuesday.

I år är Bauhaus engagemang i kampanjen att aktivera alla elitidrottare de har samarbete med och fler därtill. Genom att dubblera alla gåvor hoppas Bauhaus att svenska folket aktiverar sig och swishar just denna dag (dubbleringen av gåvor gäller upp till totalt 1 miljon kronor).

BAUHAUS är en av Europas ledande byggvaruhuskedjor och har 270 varuhus i 19 länder. BAUHAUS etablerades i Sverige 1997 och är idag marknadsledande inom byggvaruhandeln med sina 21 varuhus i Sverige. BAUHAUS har sitt huvudsäte i Mannheim, Tyskland, där företagets första byggvaruhus invigdes år 1960.