Insamlat hittills: 3 670 kr

37%

Mål: 10 000 kr

Insamlingen har stängt
Målsättning: 0 kr
39 personer stödjer denna insamling

Frida och Matildas insamling


Vi är två tjejer som tillsammans dragit igång den här insamlingen, Frida Gullarbergs och Matilda Lindqvist. Vi går båda sista året på Kristinegymnasiet i Falun. När det kom till att välja gymnasiearbete visste vi på direkten att vi på något sätt ville stödja barncancerfonden.

Alla vet vi någon som drabbats av cancer. Familj, släkt och vänner som helt hänsynslöst ryckts bort. Alla har vi vår egen historia, den ena hemskare än den andra. Det finns dem som kan berätta sina historier med lyckliga slut, och det är precis såna historier vi vill höra fler av! Tillsammans kan vi faktiskt bidra till att rädda liv. Det kan låta klyschigt men att skänka en slant till vår insamling kan faktiskt göra större skillnad än vad man tror.

Vi kommer göra vårat yttersta för att få den här insamlingen att växa, då vi vill göra allt vi kan för att bidra med att vi tillsammans ska besegra denna hemska sjukdom. Tack vare din gåva som du direkt skänker till barncancerfonden genom vår insamling hjälper du forskningen i kampen för att rädda liv.

Tillsammans kan vi göra skillnad, och en dag ska vi kunna säga ”tänk när man dog av cancer”.

Senaste bidragen till insamlingen

 • Anna Gruvsjö

  Amna Besic

  Malin Åsenlund

  Marie Stistrup

 • Selma

  Tiina Blom

  Mija Leila Forsberg

  Peter Forsell