Ditt företag kan vara med och hålla cancer borta från barn

Barncancer är den vanligaste dödsorsaken bland barn. Det kan ni som företag ändra på tillsammans med Barncancerfonden. Ni gör därmed en betydelsefull insats på vägen mot vår vision; att utrota barncancer. Var med på Vitamin Well Run of Hope den 16-24 september!

Att arrangera och delta i något av våra event innebär en möjlighet att synas och verka i ett uppskattat och positivt sammanhang som gör gott. För både medarbetare och kampen mot barncancer. Som företag kan ni engagera er i Vitamin Well Run of Hope på ett av flera olika sätt: arrangera ert egna lopp, sponsra ett befintligt eller var med och spring! 

Arrangera ert egna lopp

Ert företag kan arrangera Vitamin Well Run of Hope helt efter era förutsättningar. Det spelar ingen roll om ni är ett litet eller stort företag, ni bestämmer själva hur stort just ert event ska bli. Att arrangera ett event är ett bra tillfälle att stärka ert friskvårsarbete. 

Ni skapar ert lopp på www.runofhope.se och får då en egen hemsida där ni har möjlighet att berätta om ert engagemang. På hemsidan anmäler sig även era deltagare. Som företag kan ni köpa deltagarplatser i förväg till era medarbetare via faktura, på så vis betalar ni som arbetsgivare för deras deltagande. Man kan även låta medarbetarna ge en gåva efter egen förmåga; 100, 200 eller 300 kr och på så sätt stå för sin deltagaravgift. Som deltagare kan man även använda sitt friskvårdsbidrag till anmälningsavgifter. 

När ni anmält er som arrangörer får ni även ett digitalt marknadsföringspaket som ni kan använda för att visa upp ert engagemang! 

Om du är intresserad av att arrangera ett lopp på ert företag, hör gärna av dig till event@barncancerfonden.se så hjälper vi dig vidare! 

Delta på ett lopp 

Som företag kan ni även köpa deltagarplatser till ett befintligt Vitamin Well Run of Hope. Arrangörer över hela Sverige skapar lopp mellan den 16-24 september, och på vår hemsida kan ni hitta ett lopp nära er. Ni köper då ett valfritt antal deltagaravgifter och kan enkelt betala med faktura. Det finns lagstarter för 5 personer eller 10 personer för er som vill skapa ett företagslag. 

Sponsra ett lopp

Barncancerfonden arbetar sedan 2008 med att samla in pengar genom idrottsevent. Våra idrottsevent engagerar över 40 000 människor varje år och ditt företag har möjlighet att synas i samband med dem. Alla pengar som samlas in under Vitamin Well Run of Hope går till den livsviktiga forskningen och ger stöd till drabbade barn och deras familjer.  

Som företag kan ni sponsra våra idrottsevenemang på olika nivåer.

Lokala sponsorpaket 

Det finns möjlighet att sponsra ett lokalt Vitamin Well Run of Hope genom att bidra med en summa pengar till ett av våra evenemang på er ort. I sponsorskapet ingår rättigheter i relation till summan. Exempel på rättigheter är:

  • Diplom
  • Mejlsignatur, webbanner 
  • Exponering på eventets hemsida

Officiell partner till Vitamin Well Run of Hope 

Som partner till Vitamin Well Run of Hope har ni goda möjligheter att synas och verka i ett gott sammanhang. Det ger positiva effekter på ert varumärke och er affär. Om ni är intresserade av ett partnerskap, hör av er till oss så berättar vi mer! 

 

NathalieHillerström

Nathalie Hillerström

Affärsutvecklare & Projektledare event