Insamlat hittills: 13 770 kr

138%

Mål: 10 000 kr

Insamlingen har stängt
Målsättning: 10 000 kr

Spin of Hope

Caverion Cycling Team deltar i Spin of Hope 2016!

Caverion Cycling Team har bokat tre stycken guldcyklar á 3 000 sek på SATS Gärdet i Stockholm lördagen den 2 april 2016 för att vara med i Spin of Hope och samla in pengar. Utöver ovan 9 000 sek har teamet satt upp ett mål att samla in ytterligare 10 000 sek.

Om Caverion

Caverion designar, installerar, förvaltar och utvecklar användarvänliga och energieffektiva lösningar för byggnader och industrier. Våra tjänster och lösningar används i bostadshus, kommersiella fastigheter, inom offentlig sektor och i industriprocesser.

De säkerställer hög driftsäkerhet, säkra, hälsosamma och inbjudande miljöer, optimal prestanda och kostnadseffektivitet. Vårt mål är att bli en ledande europeisk leverantör av avancerade och hållbara livscykellösningar för byggnader och industrianläggningar.

Våra styrkor omfattar teknisk kompetens och ett heltäckande tjänsteerbjudande inom samtliga teknikområden genom fastigheters och industrianläggningars hela livscykel. Caverion har över 17 000 anställda i 12 länder i norra och centrala Europa. Vår omsättning för år 2015 uppgick till cirka 2.4 miljarder euro. Caverions aktier är noterade på NASDAQ OMX Helsingfors.

www.caverion.se

Senaste bidragen till insamlingen

 • Anonym

  Kent Ljungmark

  Anonym

  Johan Lindblom

  Anonym

  Jacob Nyttig

  Anonym

  Friskis&Svettis Eksjö

 • Anonym

  Susanne Dahlström

  Anonym

  Anette

  Anonym

  Bengt Hallin

  Anonym

  Christer Dahlström

Här kan du bidra på ett enkelt sätt!

Scanna QR-koden till höger i din Swish-app och bidra med valfri gåva.

Scanna här!