Insamlat hittills: 13 770 kr

138%

Mål: 10 000 kr

Insamlingen har stängt
Målsättning: 0 kr
20 personer stödjer denna insamling

Spin of Hope

Caverion Cycling Team deltar i Spin of Hope 2016!

Caverion Cycling Team har bokat tre stycken guldcyklar á 3 000 sek på SATS Gärdet i Stockholm lördagen den 2 april 2016 för att vara med i Spin of Hope och samla in pengar. Utöver ovan 9 000 sek har teamet satt upp ett mål att samla in ytterligare 10 000 sek.

Om Caverion

Caverion designar, installerar, förvaltar och utvecklar användarvänliga och energieffektiva lösningar för byggnader och industrier. Våra tjänster och lösningar används i bostadshus, kommersiella fastigheter, inom offentlig sektor och i industriprocesser.

De säkerställer hög driftsäkerhet, säkra, hälsosamma och inbjudande miljöer, optimal prestanda och kostnadseffektivitet. Vårt mål är att bli en ledande europeisk leverantör av avancerade och hållbara livscykellösningar för byggnader och industrianläggningar.

Våra styrkor omfattar teknisk kompetens och ett heltäckande tjänsteerbjudande inom samtliga teknikområden genom fastigheters och industrianläggningars hela livscykel. Caverion har över 17 000 anställda i 12 länder i norra och centrala Europa. Vår omsättning för år 2015 uppgick till cirka 2.4 miljarder euro. Caverions aktier är noterade på NASDAQ OMX Helsingfors.

www.caverion.se

Senaste bidragen till insamlingen

 • Träningskompaniet Halmstad

  Christer Dahlström

  Magnus A

  Bengt Hallin

 • Jacob Nyttig

  Riggert

  Peter Selen

  Friskis&Svettis Eksjö