Insamlat hittills: 262,230 kr

146%

Mål: 180,000 kr

Insamlingen har stängt
Målsättning: 180,000 kr
234 personer stödjer denna insamling

Hjälp oss att hjälpa barnen.

Lev Rosa är en tävling för islandshästar där alla intäkter från tävlingen skänks oavkortat till välgörenhet. Helgen 22-23 oktober är en rosa helg som är fylld av vackra hästar och ni finner oss på Flyinge Kungsgård utanför Lund.

Lev Rosa är en välgörenhetstävling för islandshästar där vi tävlar för en god sak. Vi skänker alla intäkter från tävlingen oavkortat till barncancerfonden. De fyra senaste åren har tävlingen arrangerats i Karlstad och inför vårt 5 årsjubileum 2022 har vi bestämt oss för att flytta söderut och möjliggöra för ett ännu större evenemang. Platsen för årets tävling är Flyinge Kungsgård utanför Lund. Vi har hittills samlat in över 300 000 kr till cancerfonden och under 2021 slog vi rekord och skänkte 180 000 kr till barncancerfonden. Nu under höstens tävling, som går av stapeln 22-23 oktober, hoppas vi att så många som möjligt vill hjälpa oss att slå den summan och skänka ännu mer pengar till barncancerfonden som är vårt ändamål även i år! 

 

Tack på förhand.

Johanna Wingstrand & Linnéa Brofeldt 
Grundare och arrangörer av Lev Rosa - välgörenhetstävling

Senaste bidragen till insamlingen

 • Jakob Brofeldt

  Bra jobbat hälsningar Jakob o Lisa

  Anonym

  Betäckning Bjartmar fra Nedre Sveen

  Slätterne Gård AB

  Slätterne Gård AB

  Anonym

 • Hreidur AB / Hestbolaget

  Tack för ert fantastiska arbete med Lev Rosa!

  Anonym

  Stierna

  Ett fantastiskt arrangemang och engagemang för det viktigaste vi har i livet! Tack för att vi fick vara en del av detta och stötta Barncancerfonden!

  Anonym

Här kan du bidra på ett enkelt sätt!

Scanna QR-koden till höger i din Swish-app och bidra med valfri gåva.

Scanna här!