Det här är Giving Tuesday

Tisdagen 30 november är det dags för Giving Tuesday, en dag som uppmärksammas i hela världen som ett svar på handelns alla dagar för konsumtion. Under Giving Tuesday kan vi tillsammans göra världen lite bättre!

Du tränar, Bauhaus dubblar!

I år kör vi #rorelsemotbarncancer under Giving Tuesday. Ta en promenad eller träna ditt vanliga träningspass och omvandla dina träningsminuter till swishade kronor i kampen mot barncancer. Kör du en timme på gymmet skänker du alltså 60 kronor, tar du en kvarts powerwalk bidrar du med 15 kronor, och så vidare. Det bästa är att Bauhaus sen går in och dubblar ditt bidrag.

Insamlat hittills: 435 975 kr

44%

Mål: 1 000 000 kr

Swisha en gåva!

Genom att gå vidare godkänner du Barncancerfondens integritetspolicy och allmänna villkor.

Barncancerfondens Giving Tuesday

På Giving Tuesday vill vi tillsammans med vår samarbetspartner Bauhaus samla hela landet för att få Sverige i rörelse och samtidigt bidra i kampen mot Barncancer. Förra året genomfördes #rörelsemotbarncancer för första gången och resultatet blev fantastiskt. Med Sveriges idrottare, och deras följare på sociala medier, samlades det in över en miljon kronor under 24 timmar! I år behöver vi även din hjälp, för att fler barn i framtiden ska få möjlighet att jaga sina drömmar. Tillsammans kan vi hjälpa till att hålla cancer borta från barn!

Dela och uppmuntra dina vänner att delta!