Insamlat hittills: 2 395 790 kr

80%

Mål: 3 000 000 kr

Jag vill bidra
459 dagar kvar att stödja
Målsättning: 3 000 000 kr

För barn - Mot cancer

Fonden För barn - Mot cancer samlar in pengar till cancerforskningen, allt för att utrota barncancer.

Barncancer är den vanligaste dödsorsaken i Sverige för barn i åldern 1-14 år. Ett femtiotal barn dör av cancer varje år. Cancer är en fruktansvärd sjukdom både för de barn som drabbas, och för deras anhöriga.

För barn - Mot cancer är en av många ideella föreningar som arbetar för att utrota barncancer. Tillsammans med generösa givare har vi samlat in över 2,3 miljoner kronor till cancerforskningen. Tack vare framgångsrik forskning överlever i dag cirka 85 procent av de barn som insjuknar i cancer i Sverige. Men vi kan bättre.

Fonden För barn - Mot cancer startades av Jennie Strand år 2014. Tillsammans med sin familj och styrelse lägger hon många ideella timmar på att samla in pengar till cancerforskningen, allt för att utrota barncancer.

För att samla ihop pengar säljer vi pärlarmband med texten MOT CANCER. Tidigare år har vi också anordnat olika event och loppmarknader samt besökt jul- och stormarknader. 100% av försäljningen går oavkortat till Barncancerfonden. Som kuriosa kan vi berätta att armbanden bl a pärlas av dagverksamheter, skolelever, föreningar och interner på fängelset i Halmstad.

Armbanden finns i ett 15-tal modeller och i 6 olika storlekar. Du köper dem enkelt via någon av våra fantastiska återförsäljare eller i vår webbshop forbarnmotcancer.se. Ett stort tack för din gåva och för att du väljer att kämpa för att barncancer inte ska finnas i framtiden.

Beställ armband i vår webbutik www.forbarnmotcancer.se