Din vara har lagts i varukorgen Gå direkt till kassan eller

Yoga on the roof – yoga för en värld fri från barncancer

Den 29 augusti kan du yoga i kampen mot barncancer på Söderhallarnas takterrass i Stockholm. Tillsammans med Söderhallarna arrangerar Barncancerfonden ett event till utsikten av Söders höjder!

Varje dag drabbas ett barn av cancer i SverigeTack vare framgångsrik forskning överlever idag 85 procent av de barn som drabbasDet är bra – men inte tillräckligt. 

Yoga on the roof är ett yogaevent till förmån för Barncancerfonden där du kan vara med och yoga för en värld fri från barncancer. Att delta i ett yogapass innebär att du får chansen att bidra till barncancerforskningen samtidigt som du utför en härlig aktivitet för kropp och sinne tillsammans med andra! Yoga on the roof är en del av Yoga of Hope som går av stapeln den 13-15 november 2020.  

Det kommer att arrangeras tre olika pass under dagen med begränsat antal platser utomhus på Söderhallarnas takterrass. Att delta på ett pass kommer att kosta 200, 250 eller 300 kronor och pengarna går till Barncancerfonden. Inkluderat i priset bjuder Söderhallarna dig på något mindre att äta efter ditt yogapass! Du anmäler dig till det passet du vill medverka på nedan, följer stegen i anmälan och får sedan ett kvitto som du tar med dig som bevis till passet. Viktigt är att du själv tar med dig en yogamatta till passet, detta för att hålla passen så hygieniska som möjligt under rådande omständigheter.  

Tack för att du är med och yogar för en värld fri från barncancer! 

SynEnergy – on the roof

SynEnergy är Josefine Bengtsson och Karl Dyall's nya koncept som du nu får möjlighet att utöva på terrassen!

Anmäl dig här

Hathayoga – tillsammans med About Yoga

Hathayoga tillsammans med About Yoga är en avslappnande klass som du nu får möjlighet att utöva på terrassen!

Anmäl dig här

Silent yoga - tillsammans med Emilia

Silent Yoga tillsammans med Emilia Löf Karlsson är en unik klass som du nu får möjlighet att utöva på terrassen!


Anmäl dig här