För företag

Den 12 april är det dags igen för Fotbollströjefredag – en manifestation i kampen mot barncancer. För andra året enas fotbollssverige för att stödja barn och familjer som drabbats av barncancer. Var med ni också och inspirera andra i ert nätverk!

 

Det är enkelt att visa upp sitt engagemang för barn med cancer under Fotbollströjefredag. Ta på dig ditt favoritlags tröja på jobbet den 12 april, ta en bild och dela i sociala kanaler med #Fotbollströjefredag. Uppmana kollegorna att göra detsamma och swisha en gåva här eller till 90 20 991. 

Vill ni som företag engagera er ytterligare kan ni skänka en företagsgåvastarta en egen insamling eller köpa ett digitalt företagspaket.Varför inte involvera era medarbetare och starta en tävling där ni sedan matchar summan varje anställd swishar in? Eller ge lite rabatt till era kunder som dyker upp i fotbollströja? Bara fantasin sätter gränser!

Material för att dela ordet i era egna kanaler eller på er arbetsplats finns tillgängligt för nedladdning.

Ladda ned materialet här

Dela ordet och inspirera andra att vara med under Fotbollströjefredag med vår nya mejlfunktion! Med den kan ni på ett enkelt sätt uppmuntra ert nätverk att också engagera sig den 12 april. Kontakta oss gärna för mer information.

Kontakta oss

Du är såklart varmt välkommen att höra av dig till oss för att prata mer om hur ni på ditt företag kan engagera er i samband med Fotbollströjefredag. Japp, du gissade rätt - det är vårt härliga företagsgäng du ser på bilden ovan. 

E-post: foretagsinfo@barncancerfonden.se 
Telefon:
08-128 154 00