Insamlat hittills: 303 160 kr

61%

Mål: 500 000 kr

Jag vill bidra
586 dagar kvar att stödja
Målsättning: 500 000 kr
641 personer stödjer denna insamling

Alice- Vår lilla ängel med guldlockarna

I december 2011 raserades vårt liv totalt, vår dotter Alice 1,5 år fick diagnosen hjärntumör, PMA. En 4x5 cm stor tumör hittades i lilla Alice huvud.

2,5 månader senare fick vi komma hem från sjukhuset för första gången.
Alice hade då genomgått två operationer, legat nedsövd på intensiven i tre veckor samt bott på tre olika sjukhus. Alice drabbades samma dag som hon opererades utav en stroke i hjärnan då tumören hastigt svällde upp, detta gjorde henne förlamad i högra sidan av kroppen och hon tappade talförmågan. Halva hennes synfält förlorades pga tumören. Alice fick genomgå en cellgiftsbehandling under 1,5 år. Vid uppstarten var det lika länge som hon levt... Varje dag sen dess har varit en kamp och en utmaning. Att hitta ork, fokus och glädje till att stiga upp och kämpa för Alice. Inte lätt men ett måste för att ha en chans mot cancern.

Cancer borde inte existera och framförallt inte hos barn, alla borde ha rätt till en frisk barndom full av glädje och lek. Alice handikapp är något hon alltid kommer få kämpa med, men är det någon som är stark nog att fixa det så är det just Alice.
Att vara föräldrar till ett drabbat barn kräver inte bara styrka, det kräver mod och uthållighet. För oss fanns det bara ett alternativ, Alice ska få växa upp som alla andra och få en trygg och positiv barndom.

I maj 2015 fick vi efter en MR-kontroll veta att tumörresterna åter igen börjat växa. Läkarna ville avvakta då förändringen var liten och kunde vara tillfällig. Tyvärr visade det sig att tumörcellerna fortsatt växa och Alice skulle behöva ge sig in i fighten igen.

Januari 2016
Efter 2,5 års vila från cellgifter och behandlingar påbörjade vi nu ett nytt protokoll som planerades pågå i ett år. Efter två röntgenundersökningar och nio månader senare så hade vi fortfarande inte fått stopp på tumören. Även om den hade vuxit långsamt så växte den och vi tvingades att åter igen göra en ny plan. Vi diskuterade alternativet operation, men pga alla risker med skador på hjärnan i allmänhet samt synnerver och hypotalamus så vågade vi inte välja en operation.

September 2016
Efter mycket sökande på information utomlands så valde vi att starta upp en ganska ovanlig cellgiftsbehandling som inte används så ofta här i Sverige men som däremot är vanligare i USA. Alice skulle nu svälja kapslar, tabletter och kombinera det med intravenös behandling via sin venport i bröstet. Det blev nu nya biverkningar och utmaningar på nytt. Illamående, trötthet, magproblem, smärta i kroppen, feber mm.

Samtidigt som vi fick besked att Alice tumör fortsatt växa och vi tvingades att byta behandling så fick vi i familjen ännu ett cancerbesked. Alice mormor Elisabet fick besked att de hittat cancerceller i en perikardvätska som samlat sig i hjärtsäcken. Det vi alla trodde var en vanlig infektion var istället den vidrigaste sorten, cancer.
Under ca 2 månader gjordes omfattande undersökningar för att lokalisera vart primärtumören kom ifrån. Under tiden sökandet pågick så blev Elisabeth sämre och sämre och många komplikationer tillstötte. Hon fick omfattande proppar i benen och i lungorna. Perikardvätska i lungorna och i hjärtsäcken, hjärtsvikt, lågt blodtryck mm. Någon stans i den här dimman när vi alla börjat tappa fotfästet så fick vi beskedet att cancern var spridd med metastaser. Elisabet kunde inte bli botad, det som kunde göras var att försöka stoppa upp sjukdomsförloppet och ge bromsmedicin. Den 3 november fick Elisabet sin första cellgiftsbehandling. Hon orkade bara med två omgångar innan behandlingen fick avbrytas pga den kraftiga reaktionen hon fick av cellgifterna. Det var efter det som vi fick beskedet att de inte kunde göra något mer. Fram till den dagen var Elisabet fast besluten att mirakel kan ske och att hon snart skulle få komma hem för att ladda batterierna. Istället blev det en väntan på det värsta. Det mörkret, den totala chocken och sorgen som då fyllde rummet går inte att sätta ord på. Det tog fem dagar innan kroppen gav upp och Elisabet somnade in. Varje dag under de 3 månader som hon levde med cancern tog hon fighten och kämpade utan att vägra se sig besegrad.

För Alice och sin bror Philip var mormor och morfar deras självklara plats för både kärlek och trygghet och hos dem hade dem sitt andra hem. Alice gav Elisabet styrka och mod att kämpa och inte vara rädd. Deras gemensamma nämnare har från dag ett varit att de båda valt att se livet från den ljusa sidan och kämpa på trots motgångar. Under resans gång sa Elisabeth att ”Klarar Alice det här så gör jag också det”. Även om Elisabet inte besegrade cancern så vek hon sig aldrig eller gav upp. In i det sista så valde hon att njuta av de små enkla sakerna och stunderna hon fick i livet.

Januari 2017
Alice senaste behandling med tabletter/kapslar och cytostatika intravenöst som pågått sen i höstas verkar inte ha hjälpt. En cysta har även tillkommit som inte biter på cellgifter. Vi fick MR svar precis veckan innan jul. Vi i samråd med läkarna beslutade därför att Alice skulle opereras och ta en paus från cellgifterna.
Nu är vi precis hemkomna efter ca 1,5 vecka inlagda på sjukhus. Operationen har gått jättebra och vi är så fantastiskt glada. Alice har kämpat sig igenom ännu en tuff period och visat att hon fixar detta. Efter operationen gjordes ännu en MR undersökning. Vad vi kan se så syns ej tumören på bilderna, dock finns det rätt stora risker att några små celler finns kvar som kameran ej kan se. Men nu fokuserar vi på återhämtning och vila och njuter av att få slippa cellgifter närmsta 3 månaderna.

Februari 2018
Nytt röntgenbesked, tyvärr har man hittat förändringar och en liten tillväxt, ca 5 mm stor, på samma ställe som sist. Nu väntar en oviss tid innan vi vet vad som ska hända. Känslan av hopplöshet infinner sig samtidigt som vi lever här och nu och vägrar låta cancern ta ifrån oss den gnistan och livsglädjen som finns. En dag i taget, fokus på att göra allt vi älskar, som vi mår bra av och som ger oss energi. 

September 2018
Två nya röntgenundersökningar har gjorts. Innan somamren var det lite oklart, kanske ngn liten tillväxt sen gången innan, men så pass lite att vi skule avvakta. 

Förra veckan fick vi ett nytt MR-svar, den här gången var det oförändrat...Vi är otroligt lättade men också lite förvirrade. Vi kan nu under hösten få andas ut för stunden och pausa från cancerbubblan några månader till.

Januari 2020
Vi väntar på ny MR-tid. De senaste udnersökninagrna har visat sig vara oförändrade. Vi hoppas att det ska förbli så även framöver.


Att någon ska drabbas av den här vidriga sjukdomen och framförallt tidigt i livet är så orättvist så det går inte sätta ord på det. Men både Alice och vi tänker besegra de elaka cellerna och fortsätta leva och göra det vi älskar. För oss är det viktigt att hon kan bibehålla så mycket av sin vardag som möjligt. Att vi som familj ska få fortsätta göra det vi mår bra av. För är det något vi har lärt oss så är det att prioritera sådant som ger energi och inte tar kraft.

Snälla, hjälp Alice och alla drabbade barn att öka sina chanser att botas. Ingen kan göra allt, men alla kan göra något. Stöd forskningen genom att skänka pengar redan idag. Alla bidrag är välkomna.


ATT VARA STARK!
Att vara stark är inte, att aldrig falla, att alltid veta, att alltid kunna.
Att vara stark är är inte, att alltid orka skratta, att hoppa högst eller vilja mest.
Att vara stark är inte, att lyfta tyngst, att komma längst eller att alltid lyckas.
Att vara stark är, att se livet som det är, att acceptera dess kraft och ta del av det, att falla till botten, slå sig hårt och komma igen.
Att vara stark är att våga hoppas när ens tro är som svagast.

(Dikt: okänd)

Alice, du är vår ängel och vi är starka tillsammans, det har du lovat oss från första stund.
Vi älskar dig!
/Mamma, Pappa och Storebror

Senaste bidragen till insamlingen

 • Alice och Brorsan ideell föreing

  Maria

  Ta hand om Er!

  Eva Åström

  Håller tummarna för er dotter!

  Sofia Ekstrand med familj

  Kram till er

  Helene Degerlund

  Finaste Sara, en sån inspiratör och glädjespridare. Självklart vill jag och familjen bidra

  Ingemar Bergström, Näckrosvägen 2, 72246 Västerås.

  Anki Bloom

  Tänker mycket på er! Kram

  familjen Wassmur

  Anonym

  Kämpa, ni är alla hjältar

  Anonym

  Martin

  Sofia

  Pernilla, Markus och Filippa Rydell

  Marica Persborn

  Stor varm styrkekram.

  Anonym

  Familjen Ombert

  Anonym

  Kram

  Familjen Anderbjuv

  Fam Cederberg

  Kramar från fam Cederberg

  Linda

  Moa

  Anonym

  Familjen Åkerlind

  Styrkekramar och många tankar från familjen Åkerlind.

  Familjen Höijer

  Johan Broberg

  Anna Lidström

  Pia Wärmé

  Frida Jonas Liam Leo

  Sanna johansson

  Anonym

  Margareta Hult

  Anonym

  Stor kram till hela familjen

  Anonym

  Lisbeth Carlsson

  Anonym

  Anonym

  Therese Bergman

  Varma kramar och fortsätt kämpa!

  Jan-Erik & Margareta

  TJ

  Mikaela Lindblad

  Jenny Säfwenberg

  Anki Bloom

  Martin Borgman

  Frida Landström m fam

  Alicearmbandet

  Lard Valentin

  Anne oLeif

  Amanda Willix med familj

  Elsie Lindén

  Hanne

  Evelina, Rikke och Helga med familjer

  Fam Fogelin

  Charlotta Östling m familj

  Stefan och Mia Karlsson

  Tina & Rolf

  Fam Tage Svensson

  Nina Midbrink

  Fam Johanneson

  Karin o Roland Sjöstedt

  Vivianne Göstasson Växjö

  Mia, Tony o Filip.

  Jennie, Hanna, Emelie

  Yvonne & Ulf Mähler, Braås

  Eva Britt Liljengren

  Ingmar och Brita

  Jörgen I & Maria F

  Malte o Birgitta Enocson, Växjö

  Kristina Skog/Gert Ivarsson

  Erika Hallbäck

  Ditte Aronsson o Sören Nilsson Växjö

  Siv Andersson med familj

  Tommy Gustafsson

  Ingegerd Johansson

  Familjen Fransson, Yngslanda

  Till minne av Bettan/ Anki Bloom

  Linda Syversen m fam

  Yvonne Berndtsson

  Frida Jonas Liam Leo

  Familjen Anderbjuv

  Familjen Karlsson/Lorentsson

  Anna Creutz

  Fam Damré

  Jenny Hentschel

  Familjen Ask

  Inger o Uffe

  Anonym

  Familjen Gerber

  Maria Sköld

  Anna Dahlberg

  Familjen Fred

  Weronica Wiberg

  Hanna ochSammy

  Erika Ekberg

  Thobias Lindström & Anna Palmqvist

  Sara, Nina och Julia

  Maria och Patrik

  Fam Lennartson

  Annika Döse

  Familjen Lagerquist

  Vincent, Stella och Dexter

  Jenny Jerndin

  Alma, Emilia och Selma

  CrossFit Kungsbacka Event

  Anonym

  CFKBA Event

  Fam Hantin-Noring

  Mark och Poolentreprenad AB

  Malin S

  Sofia, Adrian & Svea Paus

  Bianca Söderberg

  Helena K

  Familjen Kjellerup

  Alexander Ingmarsson

  Siv och Henrik

  Vincent och Stella

  Peggy Månsson

  Anna-Maria

  Erika Tång Hallbäck med kollegor

  Ulla och Ingemar

  Mikael och Ellinor Ekholm

  Berit Wallsten

  Familjen Julin

  Linda Adgård

  Fam Björkman/Blania

  Linda Ekstorm

  Agneta Nyholm

  Caroline westergren

  Kristina Lejon

  Agnes & Oscar

  Familjen Ohde

  Bella & Basse

  Madeleine Magnusson

  Fam Ekeblad

  Heidi Lingenhult o familj

  Fam Burhjerta

  Kristina

  Mamma till P och M

  Familjen Godsäter/Johansson

  Anna, Erik, Elle & Lily

  Ulla o Kristian Seeliger

  Anna, Johan, Emma, Ivar

  Gunnel o Anders Litfeldt

  Erika

  Ewa Fältström

  Helena A

  Karin Sjöberg

  Nora Johnsson

  Damir I

  Malin Hansson

  Åsa&Erik

  Anna

  sanna

  Lotta Andreasson

  Hanna Magnusson

  Catrin Gustavsson

  Linda Andersson

  Johanna P.

  victoria

  Sofia Andréasson

  emilie ekekrantz

  Jenny

  Frida K Öhrberg

  Axel med familj

  Emma Markusson

  Rita Magnusson

  Daniel Friström

  Alexandra Wennerbeck

  Gabriel Eriksson

  Weronica Erlandsson

  Lisa, robin å juni

  yvonne berndtsson

  Harry, Petter, Linda

  Jessika, Landvetter <3

  Ella

  Bea

  Sandra helenius, Hovmantorp

  Carolina Kroon

  Louise Stenström

  Josefine Larsson

  Karin och Bo-Göran Klang

  jessica westin

  Fam. Grängstedt/Lundquist

  Linda Himsel med familj

  Jerry Tillberg

  Kerstin och Gösta Brodén

  Frida Johansson

  Cecilia Jonasson & Elisabet Lundgren

  Erika Sjödahl

  Nina Johnsson

  Christina o Göran

  Fam.Broberg/Ring

  Zandra

  Klara Lundquist

  Johan Zethraeus

  Sara Jonsson

  Henrik Seeliger & Linda Lilic

  Elin

  Linda Plyhm

  Petra bertilsson

  Andreas, Johanna å Viola

  Mormor Elisabeth

  Caroline Jansson

  Hannah

  Fam. Skantz

  Caroline Åqvist

  Sanna Strandell m familj

  Siv o Henrik

  Eva

  Annefrid Logenius

  Mikaela Erlandsson

  Kram

  Mia Karlsson med familj

  Lill

  Maja-Lena Höglund

  Monica Johansson

  Paula Sandberg

  Haley Borg

  Maria Törnqvist

  Anna Jönsson

  Eva Ekström

  Helena Forslund

  Linda Rasmusson m familj

  fam. Magner

  Jenny&Peter Lind

  Cristin

  Silvia Rydberg

  Fam Burhjerta/Lundbäck

  Kristin Carlberg

  Mira 1 år

  Mikaela

  Anette Geismar

  Tove Eneljung

  Josefin H

  Lars och Ulla-Britt Johansson

  Anita och Olle

  Margita och Rolf

  Gösta Elander

  Arbetskamraterna på Dalark

  John Erik Pettersson

  Frida Valentin

  Hanna Eliasson

  Kristian Fältström

  Ewa Fältström

  Sara o Nisse Arnesson

  Fredrik Zethraeus

  Annie Tegnvallius

  Malin Petersson

  Michaela H

  Carina Enerfalk

  Mia Olsson

  Åsa Sonerud

  Louise Jonsson

  Anna Selin

  Amanda Jubell

  Johanna Jubell

  Anna Helander

  Evelina Hultbrant

  Johanna Ottosson

  Josefine

  Camilla Nilsson

  Maria Claesson

  Helga Magnusson

  Catrin Gustavsson

  Therese Spjut

  Christina Grapenfelt

  Jennie Nordvall

  Helena Ryden

  Per Andersson

  Maja Söderlund

  Stina Nilsson

  Tobias Creutz

  Linda Lörell

  Josefine Albinsson

  Lisa Fribert

  Lisa Elmberg

  Josefine Eriksson

  Lise Moberg

  Elliot Adolfsson

  Evelina Runslätt

  Tommy Gustafsson

  Matilda

  Sjukhuskompisen Tilde m.fam.

  Daniel Falk

  Tarja Rousu

  Amanda Willix m familj

  Hugo & Clara m familj

  Kristina&Gert<3

  Alvalovisa Crook m familj

  Mattias Skantz

  Tina Klämfeldt & Fredrik Thomsen

  Fam.FitzGerald

  Pernilla M

  Marie Morrissey med familj

  Erika Andersson m fam

  Therese Melander

  Charlotte Lycken

  Kjell Larsson

  mayken nilsson

  Sandra Sandahl

  Fam.Friiberg/Johansson

  Anna Helander

  Susanne, Irene, Tommy , Uppsala

  Marc Vierstraete

  Peter & Lotta

  Kirsten og Jörgen Madsen

  Therese Svensson & Mark Pasternak

  Fam Anette och Peter Grahn

  Magnus, Petra & Pontus Pettersson

  Jenny Danielsson

  Jonas Gustavsson

  Niklas Svensson med familj

  Amanda och Moa Norling

  Linda Mouchard

  Pete

  Britt Skantz

  Mia Couture

  Eva Britt Liljengren m fam

  Inger och Stig

  Eivor och Göte

  Carl-Johan Ohde med mamma och pappa

  Fam Hellström o Wästerdahl

  Trollängen Bostads AB

 • Sandra Smith m familj

  All kärlek till Er!

  Kerstin och Gösta Brodén

  Tack till alla i Husbilsgruppen som bidrog till denna gåva genom att köpa lotter /Kerstin och Gösta

  Roger.Lööv

  Vi hoppas allting går bra och tänker på er .

  Anonym

  Fam Willix

  Anonym

  Linnéfröken Jenny

  Therese

  Anonym

  Anonym

  Kajsa Lundqvist

  Kia Olsson

  Anna

  Anonym

  Sofia, Robert, Alice och Ebba

  Maria

  Familjen Molin

  Anonym

  Styrkekramar

  Lisa Barryd

  Tänker på er!

  Netsner

  Anonym

  Lina Eriksson

  Älskade barn. Varm krya på kram

  Fam Stenman

  Helène Kainulainen

  All styrka till er!

  Isabelle Kristensen

  Tänker på er, kram

  Veronica Björk med familj

  Linda Jacobsson

  Isabella & Sebastian Blom

  Sofia Wallgren

  Fam Brenner

  Ewa Fransson

  Ewa Fransson

  Alma Lindbäck

  Familjen Anger

  Stor kram

  Fam Sahlman

  Anonym

  Kram till Alice och familj!

  Anonym

  Anonym

  Fam. Lagerström

  Önskar er verkligen all lycka framöver!

  Familjen Anger

  Kerstin Rogerstam Brodén

  Tbåbarnsmamma

  Kerstin R Broden

  Hillevi

  Gunilla & Sten

  Jennie

  Fam Ottosson

  Tage och Ami Svanholm

  Erika Erik Ebba &Tilde

  Johanna

  Hanne

  Josefine&Nicklas

  Till minne av Elisabet från familjen Ohde

  Fredrik och Madelaine

  Paul, Gugge, Samuel och Hannes

  Familjen Nordblad

  Åsa,Moa,Gun&Lasse

  Allan Karlsson

  Marie o Kent Svensson

  Gunnel o Lars Augustsson

  Charlotte och Dan Juteström m.familj

  Fam. Frida Gerndt

  Till minne av Elisabeth!! Från arbetskamraterna på Hemköp Annedal

  Niklas och Johanna

  Kerstin Andersson med familj, Uppsala

  Christina Thorsand, Nichlas & Thomas Hallberg

  Inga Andersson med familj

  Siv o Henrik Zethraeus

  Lisa Johansson

  Ulla-Britt & Lars

  Anette o Peter Grahn

  Annika,Peter,Alexander o Madelene

  Börje Gustafsson m.familj

  Maj-Britt Gustafsson

  Hjalmar och Henny Grönros

  Anonym

  Johanna Allerth

  Louie, Josefine o Jonas

  Selma o Wilma Pettersson

  Maria Ebbinger

  Carina Mossberg

  Olle Höij

  Nina Dalgleish

  Noomi Ahlenius

  Anonym

  Helena

  Johanna tomth

  Therese Bergman, Växjö

  Louise

  Elisabeth ochThomas Åkrantz

  Fanny

  Anna Lindblad

  Familjen Ekeblad

  Sussi Jansson

  Jenny Säfwenberg

  Familjen Erlandsson

  Victoria och Andrei

  Helena Rydén

  Nina Micke Elliot

  Hanna Engblom

  Celine

  Crossfit Kunsgsbacka

  Dance For Life-festen genom Sara Brodén

  Mikael Sahlin

  Henrik & Fredrik Bergström

  Sabina Eriksson

  Fam Clingston-Wesley

  Alicearmbandet

  Emma Roos Frändås

  CrossFit Kungsbacka

  Lena Helmström

  Familjen Anger

  Familjen Molin

  Lena

  Alvalovisa&Vincent Crook m familj

  Angelica Hagstedt

  Sebastian Reismer m familj

  Malin, eden och elice

  Janne och Agneta

  Mikaela Kjellberg med familj

  Familjen Gidlund

  Tufvesson

  Anna-Maria Majqvist

  Fanny Bengtsson

  Marika & Magnus Fogelblad

  Pia Wärmé

  Cicci Ekbladh

  Familjen Clarbris

  Carina och Bengt Enerfalk

  Zandra Stenman

  Ulla Leffler

  Elaine Karlsson m fam

  Eva Britt Liljengren

  Linn

  Märta & Linda

  Nadja & Liam

  Fam Pettersson

  Anna

  Medkännande mamma

  Mattias Pettersson

  Johanna

  Familjen Huss

  Familjen Wiktorsson-Hedenström

  Jennie Hedren Hasselros

  Frida,Jonas,Liam&Leo

  Madeleine Gram

  Mikaela Wickström

  HANNE ZIMS

  Hannes Sherman med familj

  Janneth Rooslien

  fam Christensson

  Zimba och karolina

  Kathrin Rydberg

  Kristina Melander

  Zarko Djurovic

  Therese Spjut

  Daniel Karin Lindberg

  Elin

  Marie Hultman

  m+e

  August

  Gustav Corin

  Birgitta Lagerlöf

  Charlotta Järvi med familj

  Johanna Petersson

  Emeli Ingvarsson

  Anna Borlänge

  Hanna Zetterberg

  Tina & Rolf

  Therese Severinsson med familj

  Sara Henriksson

  Hanna Andersson

  Sandra & Johan

  Åsa Sandberg

  Carin Börjesson

  Cecilia Elofsson

  Carina och Peter Ohlsson

  Johanna Svanström

  Hanna Forssell

  Johanna

  Lizette Fransson Rosenqvist

  Hedvig Holme

  Caroline Forsell

  magnus johansson

  Medkännande mamma

  Hjalmar Grönros

  Susanne Österberg

  Alexandra, Mårten och Charlie

  Susi Gnudi

  Ida Wiksten

  Sara Jonsson, Östersund

  Morfar

  F Molen

  Tobias Löfgren

  Anki Bloom

  Jenny Karlsson

  Farmor Greta

  Lana

  Mia Olsson

  Ulrika

  Marthina Kahlman Lindberg

  Malin Lilja

  Eva Källstedt

  Nina kinnmark

  Oscar V

  Petra o Fredrik

  Sofia Granqvist

  Familjen J Jansson

  Fam.skantz

  Erik Berndtsson med familj

  Malou, Christoffer & David

  Eva Lindblad

  Lena och Leif Z

  Per Gustavsson

  Fam Lindström/Antonsson

  Anna Claes Levi Cornelia

  Maria Örnstrand

  Mathilda Granqvist

  Pia N Dagneryd

  Jenny

  Ewa Fältström

  Familjen Smith

  Frida Almgren

  sophia jacobsson

  Jessica Svanberg

  Inger och Uffe

  Eva Söderlund

  Lina Lemser

  Linda Bjernfeldt

  Maria K

  Helena Sörensson Jansson

  Hanna Elfving

  Sally

  Karin Hedin

  Bert och Eva Bergström

  Kristina, Kjell och Gustav

  Christina Öhlén

  Mikael och Birgitta

  Leave it to us AB

  Y. Berger & Co AB

  Victoria Heindorff-Meuller

  Sandra Johansson

  Maria Sarwe

  Ann Katrin

  Anna Folino

  Cecilia Berglind

  Familjen Pennycook

  FarmorMarianne

  Lotta Persson

  Anette Carlsson

  Kristina Skog

  JOEL SVENSSON

  Jennie Petersson

  Pernilla Åberg

  Jim Jubell

  Karolina Ottosson

  Sandra Smith

  Karin Sjöberg

  Sandra Lindstrým

  Cathrine Nilsson

  Caroline Nygren

  Susanne Ekstedt

  Cajsa Jahn

  Anna Giertz

  Therese Börjesson

  Haley Borg

  Weronica Erlandsson

  Thomas S

  Nellie Palmkvist

  Helena Petre

  Hjalmar Grönros

  Kristina Melander

  Maria Åkfors

  Sara Jacobsson

  Linda Ahnström

  Mattias Åkerberg

  Carolina Berglund

  Karolina Cederberg

  Daniel Smith

  Hanna Zetterberg

  Sara-Lotta

  Diana N

  Catia Lindau

  Haverdals byskola klass 5 vt -12

  Rasmus Loftmyr/Louise Samuelsson

  Anna Creutz

  Familjen Isaksson-Godsäter

  Gisela Wikner

  Pia Skog

  Fam. Johanneson

  Fam. Madsen/Magnusson

  Ulrika Magnusson

  Britt-Marie Skog

  Familjen Segertoft

  Annika o Peter

  Pia, Calle och Tomas

  Yetkin Yilmaz

  Josefin Nylin

  Kristina Eineryd

  Sanna Hagman

  Maggan

  Familjen Bergquist

  Kerstin, Uppsala, Tänker på er !

  Sandra & Johan

  Annika

  Lisa B

  Brita o Ingemar

  Louise Ljung

  Teresa Hansson

  Peter S

  Fam.Delin/Virdebrant

  Anna Sandström

  Jonas U

  Victor, Alvin & Elmer

  Paul o Gugge

  Karin

  Maja, Magdalena, Magnus

  Dagmar

  Ingrid och Ingvar

  Karin och Eddie med familj

  familjen Ingemyr

  WSN AB

Se alla som bidragit till insamlingen