Din vara har lagts i varukorgen Gå direkt till kassan eller

Var med och bidra som företag

Låt oss ta fajten tillsammans! I kampen mot barncancer kan alla göra något. Vi bjuder in alla företag, stora som små, att bidra till vår angelägna verksamhet.

Ge en gåva

Vill ni ge ett bidrag? Er gåva går till den livsviktiga forskningen och för att ge råd och stöd till drabbade barn och deras familjer.

Ge en företagsgåva

Färdiga paket

Vill ni stödja oss på ett enkelt sätt och samtidigt visa det för era kunder, leverantörer och andra intressenter?

Köp ett färdigt paket

80%

av de drabbade barnen överlever sin sjukdom. Det är bra men inte tillräckligt. Barncancer är fortfarande den vanligaste dödsorsaken i Sverige för barn i åldern 1-14 år.

Så används din gåva

Egen insamling

Vill du engagera eller utmana dina kollegor och kunder och samtidigt stödja kampen mot barncancer? Då kan du skapa en egen insamlingssida och börja samla in pengar nu direkt!

Starta er insamling här

Samarbetsidéer

Har ditt företag en idé på samarbete som genererar mer än 50 000 kronor till Barncancerfonden?

Kontakta oss!

Nyfiken på vad som händer inom barncancerforskningen?

Barncancerfondens vision är att helt utrota barncancer. Vägen dit består av forskning, utbildning och samarbeten.

Läs mer

Var med i ett idrottsevent

Våra idrottsevents engagerar årligen över 40 000 deltagare. Oavsett om ni väljer att arrangera eller delta är det värdeskapande för er verksamhet och gör i slutändan skillnad för barn med cancer.

Hitta ett event som passar er

Våra samarbetspartners

Barncancerfonden har olika typer av samarbeten med företag över hela Sverige. Här kan du läsa mer om några av våra fina samarbeten och om det vi gör tillsammans. Vi hoppas att ni blir inspirerade!

Läs mer om våra samarbeten

CSR - Ansvarsfullt företagande

Barncancerfondens ändamål och era affärsutmaningar är centrala för våra CSR-samarbeten. Vi arbetar aktivt och långsiktigt tillsammans med er.

Läs mer om hur vi stärker er affär

Svårt att välja?

Hittade du inte det du sökte? Kontakta oss gärna så guidar vi dig rätt. Vi har lång erfarenhet av alla typer av partnerskap och diskuterar gärna hur vi tillsammans formar ett värdeskapande samarbete. Välkommen!

Kontakta oss

Hej, behöver du hjälp?

Välkommen till Barncancerfondens Digitala Givarservice! Ställ frågor, rapportera problem och hjälp oss med förslag och idéer. Vi svarar måndag-torsdag från klockan 09.00-17.00 och fredagar 09.00-15.00.

Ring eller maila oss!

020-90 20 90 info@barncancerfonden.se Besök vår digitala givarservice