Din vara har lagts i varukorgen Gå direkt till kassan eller

Var med och bidra som företag

Ett samarbete med Barncancerfonden skapar mervärde för företaget, och med ert bidrag ökar förutsättningarna så att fler barn kan överleva cancer. Här finns all information ni behöver för att kunna bidra som företag till Barncancerfonden.

Våra erbjudanden för företag

Det finns flera olika sätt att stödja oss - insamling, hälsoevent för medarbetare eller delta i en kampanj. Naturligtvis går det att kombinera flera alternativ och skräddarsy ett samarbete för just ert företag. Med gemensamma krafter kan vi skynda på forskningen till nya framsteg och se till att rädda fler unga liv.

Mer om företagssamarbete

Köp ett digitalt företagspaket!

Vill ni bidra till våra viktiga ändamål på ett enkelt sätt och samtidigt visa det för era kunder, leverantörer och medarbetare? I vår gåvoshop hittar du digitala företagspaket med marknadsföringsmaterial som visar ert engagemang i kampen mot barncancer.

Solrosor i kampen mot barncancer

Solrosor i kampen mot barncancer är ett insamlingsinitiativ som vuxit fram efter att några enstaka gårdar runt om i Sverige började bjuda in allmänheten till självplock av sina blommor till förmån för Barncancerfonden. Nu är årets solrossäsong igång, var med du också! 

Vi är stolta över våra huvudpartners

som med sitt långsiktiga och dedikerade stöd gör stor skillnad i kampen mot barncancer.

Ge en gåva

En företagsgåva är ett enkelt sätt att bidra till vårt viktiga arbete. Ni väljer själv gåvans storlek.

Ge en företagsgåva

Starta en egen insamling

Vill du engagera eller utmana kollegor och kunder genom att samla in pengar? Skapa enkelt en insamlingssida som ni sen kan dela i sociala medier.

Starta en insamling

Kontakt

Är du intresserad av ett samarbete och vill veta mer? Hör gärna av dig!

Kontakta oss