Digitalt samtalsstöd

Barncancerfonden erbjuder sedan i början av 2019 digitalt samtalsstöd. Stödet erbjuds till alla familjer, närstående syskon och vuxna överlevare som drabbats av barncancer.

Så fungerar det digitala samtalsstödet

  • Samtalsstödet ges av Suzanne Runesson, socionom och leg. psykoterapeut.
  • Samtalsstödet riktar sig till dig som barn, familj, närstående eller vuxen överlevare. Samtalen kan ske både enskilt och i grupp.
  • Du bokar enkelt en tid via länken nedanför och samtalen sker sedan via video eller telefon på en tid och plats som passar dig.
  • Du väljer själv vad samtalen ska handla om. Du ges möjlighet att samtala om tankar, känslor och funderingar kring det du upplever och har varit med om. Antalet samtal ges utifrån behov och önskemål i samråd med din psykoterapeut.
  • Det digitala samtalsstödet är fristående och kostnadsfritt och är ett komplement till redan befintliga insatser inom sjukvården.

Det digitala samtalsstödet är tillgängligt för barn, familjer, närstående och vuxna överlevare i hela landet. Syftet med det digitala samtalsstödet är att möta de drabbade familjernas behov av ett lättillgängligt och individanpassat stöd.

Tidsbokning av digitalt samtalsstöd

Barncancerfonden värnar om din integritet och det är viktigt för oss att du känner dig trygg i vår hantering av dina personuppgifter. Genom att boka tid för digitalt samtalsstöd godkänner du Barncancerfondens integritetspolicy och allmänna villkor samt samtycker till behandlingen av dina personuppgifter för detta ändamål. För mer information om hur vi behandlar dina personuppgifter, ta del av vår integritetspolicy och allmänna villkor

Tidsbokningen sker med mobilt bank-ID.

Saknar du mobilt bank-ID? Mejla till: suzanne.runesson@barncancerfonden.se.

Boka din tid här