Samtalstödet finns här för dig!

Välkommen att samtala med någon av Barncancerfondens legitimerade psykoterapeuter när livet är svårt. Stödet finns för dig som på något sätt drabbats av barncancer och ges till drabbade barn, föräldrar, syskon och andra närstående i hela landet - både under och efter behandling.

Här erbjuds du ett lättillgängligt och individanpassat samtalsstöd som finns för att möta dig som drabbats av barncancer och dina behov.

Så här fungerar det

  • Du får samtala med en legitimerad socionom och leg. psykoterapeut med lång erfarenhet av att möta människor i kris eller andra svåra situationer. 
  • Samtalsstödet riktar sig till dig som barn, familj, närstående eller vuxen överlevare i hela landet. Samtalen kan ske både enskilt och i grupp.
  • Du bokar enkelt en tid via länken nedanför och samtalen sker sedan digitalt på en tid och plats som passar dig.
  • Du väljer själv vad samtalen ska handla om. Du kan prata om tankar, känslor och funderingar kring det du upplever och har varit med om. Antalet samtal ges utifrån behov och önskemål i samråd med din psykoterapeut.
  • Det digitala samtalsstödet är fristående och kostnadsfritt och är ett komplement till redan befintliga insatser inom sjukvården.

Boka din tid här

Barncancerfonden värnar om din integritet och det är viktigt för oss att du känner dig trygg i vår hantering av dina personuppgifter. Genom att boka tid för digitalt samtalsstöd godkänner du Barncancerfondens integritetspolicy och allmänna villkor samt samtycker till behandlingen av dina personuppgifter för detta ändamål. För mer information om hur vi behandlar dina personuppgifter, ta del av vår integritetspolicy och allmänna villkor

Tidsbokningen sker med mobilt bank-ID.

Saknar du mobilt bank-ID? Mejla till: suzanne.runesson@barncancerfonden.se.

Boka din tid här