Registrera din Week of Hope-aktivitet

Vad roligt att du vill anordna en aktvitet under Week of Hope! Du är bara några steg från att skapa din eventsida där du beskriver din aktivitet och där dina deltagare anmäler sig.

Viktigt att tydligt beskriva i informationen om din aktivitet kommer att ske fysiskt eller digitalt. Om du kommer att arrangera en digital aktivitet är det bra om du redan i ett första skede beskriver hur och när dina deltagare kommer att få länken. 

För att skapa en eventsida behöver du logga in på ditt konto. Om du inte har ett konto sedan tidigare skapar du det enkelt i formuläret nedan.

När du skapat din eventsida så kommer den publiceras inom 24 timmar, därefter kan du börja bjuda in deltagare till att anmäla sig till ditt event. Du kommer också få mer information och några välbehövliga tips från oss på Barncancerfonden inför ditt event! 

Hör av dig till event@barncancerfonden.se om du har några frågor.

Genom att gå vidare accepterar du Barncancerfondens integritetspolicy och allmänna villkor, Villkor för Eventarrangörer och Eventdeltagare och Barncancerfondens policy för barns rättigheter.

Har du ett befintligt konto? Logga in här:

Återställ lösenord

Logga in

Eller har du inget konto än? Skapa ett här:

Välj om du vill skapa ditt event som privatperson eller företag
Skapa konto