Om cyklingen

Sommaren 2018 ska Aron cykla från Treriksröset i norr till Smygehuk i söder. Under två veckor i juli hoppas Aron att starta en rörelse genom Sverige för att samla in så mycket pengar det bara går till Barncancerfonden.

Alla är välkomna att cykla med så mycket eller så lite man vill. Kom och cykla med en timme, en halvdag, en heldag, flera dagar eller hela sträckan! Kan eller vill du inte cykla med, så kom och heja längs med vägen, kom och vinka av Aron på morgonen eller ta emot honom när han går i mål på kvällen, eller var med och bidra till insamlingen. 

Team Aron cyklar genom Sverige

Cykla med Aron genom Sverige så långt eller kort du vill. Vi startar den 29 juni och går i mål den 15 juli. Du väljer själv vilken sträcka, var i Sverige och länge du vill cykla med.

Vi cyklar 15 olika etapper genom hela Sverige. 

29 juni  Kilpisjärvi - Övre Soppero 16 mil
30 juni  Övre Sopporo - Gällivare 15 mil
1 juli  Gällivare - Kåbdalis 15 mil
2 juli Kåbdalis - Slagnäs 15 mil
3 juli  Slagnäs - Vilhelmina 17 mil
4 juli Vilhelmina Första vilodagen
5 juli  Vilhelmina - Strömsund 13 mil
6 juli  Strömsund - Östersund 10 mil
7 juli  Östersund - Älvros (Sveg?) 15,4 mil
8 juli  Älvros - Mora 14 mil
9 juli  Mora - Grängesberg 14 mil
10 juli  Grängesberg - Örebro 11 mil
11 juli Örebro Andra vilodagen
12 juli  Örebro - Ödeshög 15 mil
13 juli  Ödeshög - Smålandsstenar 16 mil
14 juli  Smålandsstenar - Helsingborg 16,2 mil
15 juli  Helsingborg - Smygehuk Sista sträckan 10 mil

För vem?

Alla är välkomna! Ta med dig familj och vänner, om inte annat så som hejaklack. 

Aron kommer att hålla en hastighet på 20-25 km/h. Du väljer själv hur långt du vill cykla med och var du börjar.

Vill eller kan du inte cykla, så kom och heja längs med vägen, bidra till insamlingen, möt Aron när han går i mål, eller vinka av honom på morgonen. 

Hur?

För att få cykla med Aron skänker du en gåva på 100 kronor eller mer till Barncancerfonden. Du anmäler dig och betalar direkt här

Alla etapper finns utmärkta, så att du kan hitta var Aron startar varje dag eller var han befinner sig just för tillfället och det går bra att hoppa på cykeln var som helst och cykla med precis så långt man vill.

Vad behöver jag?

Det enda du behöver är en cykel, cykelhjälm och kläder efter väder och en gåva på 100 kronor eller mer till Barncancerfonden.

Och att du orkar hänga med i farten 20-25 km/h under den tiden du bestämmer dig för att följa med.

Ta också med det du behöver i form av energi och vätska, vatten och/eller sportdryck, bars, gels, frukt, choklad eller vad du kan tänkas behöva för att orka med. Vi kommer att stanna och ta korta pauser, och stanna på restauranger/gatukök för lunch och middag.

Vill du cykla med flera dagar behöver du ordna övernattning där vi stannar, och kläder för flera dagar.

Om det går vill vi gärna att alla bor på samma ställe. Ta kontakt med Anja Malmberg, 070-261 17 91 alt. anja@aronanderson.se, så försöker vi synka boendet.

Tänk på att ta med regnkläder och solskydd, så att du är beredd på allt vad den svenska sommaren kan erbjuda.

Det kommer att finnas möjlighet att skicka med en mindre väska i en följebil under dagarna.

Vad får jag?

Här är chansen att få cykla med Aron precis den sträcka man själv vill, att få möta andra cyklister och engagerade människor och få ett minne för livet.

Viktigt att komma ihåg är att det här inte är ett lopp, det är ingen tävling och det finns inga depåer med mat, ordnat boende eller annan service runt omkring. Alla som deltar gör det för att tillsammans samla in så mycket pengar till Barncancerfonden som det bara går, och att vara med om en rörelse genom Sverige och njuta längs med vägen.

Jag kan inte cykla med, men vill ändå bidra?

Du är varmt välkommen! Alla kan vara med och bidra till insamlingen även om man inte vill eller kan cykla. Dessutom skulle det vara fantastiskt för Aron att bli påhejad längs med vägen, avvinkad på morgonen eller emottagen när han kommer i mål varje kväll. Ta med vänner och familj och kom!

Jag kan inte delta men vill ändå bidra

Ge en gåva till Barncancerfonden i samband med Team Aron cyklar genom Sverige

Ge din gåva här

 

Swish-nummer: 123-225 57 92