Om Aron Anderson

Äventyrare. Föreläsare. Programledare. Författare. Ambassadör. Aron Anderson har många titlar. Han är en person som är lätt att inspireras av och han gillar att inspirera.

När Aron Anderson var nio år gammal opererades han för cancer och hamnade i rullstol. Han tog tidigt ett beslut att inte låta rullstolen stoppa honom utan att istället se vilka möjligheter den kunde ge honom.

Sedan det beslutet har Aron bland annat varit med på fyra Paralympics i tre olika sporter, han har åkt Vasaloppet sex gånger, simmat över Ålands hav, skidat till Sydpolen och som första person i rullstol bestigit Kebnekaise.

Som ambassadör för Barncancerfonden har Aron hittills samlat in över 10,5 miljoner kronor till Barncancerfondens livsviktiga arbete. 

I sommar är det dags för nästa äventyr, att cykla genom hela Sverige från Treriksröset i norr till Smygehuk i söder. På det äventyret är alla välkomna att cykla med, och samtidigt vara med i kampen mot barncancer!       

Vill du cykla med Aron...

... få ett minne för livet och samtidigt göra gott genom att samla in pengar till den livsviktiga barncancerforskningen?

Välj etapp och anmäl dig här