Din vara har lagts i varukorgen Gå direkt till kassan eller

Stort tack för ditt stöd!

Julbutiken är nu stängd för denna gång, men du är varmt välkommen tillbaka senare i höst.

Ge en gåva

Din gåva gör att vi kan fortsätta bekämpa barncancer och se till att drabbade barn, ungdomar och deras familjer får den vård och stöd de behöver.

Ge en gåva Swisha din gåva

Sveriges viktigaste gåvoshop

Här hittar du dina presenter!

Till gåvoshopen

Ge bort välgörenhet som julklapp

Att ge en gåva som privatperson eller företag till Barncancerfonden är ett enkelt och fint sätt att visa omtanke och göra skillnad för barn med cancer. 

Varje dag drabbas ett barn i Sverige av cancer, den sjukdom som orsakar flest dödsfall bland barn i vårt land. Men det finns hopp. Med omtänksamma människors stöd kan vi fortsätta finansiera livsviktig forskning som kan ta fram nya behandlingar som är elakare mot cancern, men snällare mot barnen

Så oavsett om du letar efter en julklapp till din farmor, bästa kompis eller din mamma som redan har allt så är en välgörande julklapp en vinnare. Du bidrar helt efter egen förmåga och du kan göra det på flera olika sätt. Välj något av våra nya juliga gåvobevis, antingen som pdf eller som sms, eller var med och fyll vår nya julsäck med valfritt belopp.  

Är du företagare? Att bidra till Barncancerfondens viktiga arbete är ett enkelt och fint sätt att visa upp för era kunder och kollegor att du och ditt företag är med och gör skillnad för barncancerdrabbade familjer. Alla gåvor, stora som små, är guld värda, och ni kan bidra på flera olika sätt. Ni kan låta de anställdas julklappar bli en gåva i kampen mot barncancer eller köpa ett digitalt julpaket, som innehåller ett fint marknadsförings-kit. Ni kan också skicka digitala julkort till era kunder och anställda via oss. 

Varmt tack för ditt stöd, och god jul! 

Barn och cancer hör inte ihop, men med gemensamma krafter kan vi rädda fler liv och se till att alla barn som klarar sig även får leva ett gott och långt liv.