Din vara har lagts i varukorgen Gå direkt till kassan eller

Trött liten skrutt

Det börjar nu bli tydligt att Nina påverkas av medicinerna. Hon är väldigt trött och orkar inte röra sig så mycket. Ligger mest på soffan. Slemhinnorna har börjat påverkas vilket gör att hon har lite sår i munnen och läpparna är mycket torra. I lördags kväll kräktes hon upp sonden så i söndags tog Viktor en tur till Barncancercentrum så att de fick sätta dit en ny. Ingen roligt upplevelse. Första försöket gick inte alls då hon fick panik och kräktes upp den med. Men efter att hon och Viktor fick pratat igenom det hela gick det till slut bra! Tappra, modiga tjej! Hon ville inte ha "snurrmedicin" utan valde att göra ytterligare ett försök utan. 

Nina är fortfarande väldigt hungrig! Förra veckan var det potatis pch pasta som gällde, men nu är det salami, ost och gurka. Jaja, det är bara att hänga med :-)

Igår var vi en tur till IKEA i Uddevalla. Lugnt och skönt! Nina orkade gå ganska långt där inne vilket var härligt att se. Vi har plockat fram vagnen igen och hon njuter till fulla av att sitta i den. Hon är dock liiiiiiiiite för lång, men vad gör det :-)

Idag kom intyget för "Allvarligt sjukt barn" vilket gör att vi båda har möjlighet att vara hemma under ett halvår till att börja med. Vi har dock planerat att en av oss är hemma i taget. Vi har båda ett behov av att jobba, få en liten paus från att vara hemma. Vi är lyckligt lottade som har jobb som vi älskar! Så nu längtar jag efter mina kollegor :-)

Insamlingen är ny uppe i 72 980:-. Helt magiskt! TACK <3 

Hej, behöver du hjälp?

Välkommen till Barncancerfondens Digitala Givarservice! Ställ frågor, rapportera problem och hjälp oss med förslag och idéer. Vi svarar måndag-torsdag från klockan 09.00-17.00 och fredagar 09.00-15.00.

Ring eller maila oss!

020-90 20 90 info@barncancerfonden.se Till Supportforum