Din vara har lagts i varukorgen Gå direkt till kassan eller

Tacksamhet, glädje och för mycket sömn

Efter att ha njutit av insamlingens genomslag sov jag bättre än vad jag gjort sedan detta startade i mitten av oktober. Tack! Men vi försov oss!!!! Klockan var ställd på 05 men vi vaknade 6:15 av att Nina kom in till oss och sa att hon var hungrig och ville ha potatis. Kortisonets effekt på hungern är väldigt tydlig. Och på humöret också för den delen! Vi kastade oss in i bilen och kom ändå iväg i tid. Nina var fortfarande arg och hungrig och ville absolut inte gå med på att hon skulle vara fastande inför sövning.

Vi var framme i tid på Barncancercentrum på Östra, fortfarande nyvakna och utan frukost. Kaffet hade vi dock fått med oss! Maja ville genast ner till lekterapin som är hennes pysselparadis. En nål sattes i porten och bedövningssalva på lår och rygg. Upp till operation för kort sövning, LP och inj Metotrexat intratekalt. Hon fortsatte sova gott sina 30min då hon måste ligga tippad med huvudändan ner. Vaknade och var så klart hungrig! Potatis och köttbullar var det som önskades och personalen gjorde allt för att uppfylla denna önskan. Under tiden fick hon nöja sig med den obligatoriska glassen. Lite nöjdare blev hon... Den intramuskulära injektionen var inte alls kul, men med hjälp av en stor kram (björngrepp) gick det bra. Sen följde en lite nervös väntan då ett fåtal barn reagerar anafylaktiskt på denna. Efter en timme slappnade jag av. Då kom lunchen och ännu mer mat! Och Viktor kom upp med mat till oss alla. Mätta och glada roades vi av clownerna.

Vi fick idag även träffa kuratorn som startade med att gå igenom all administration. Mycket papper... Känns nu skönt att börja få lite ordning på saker och ting.

När vi tackade för oss på avdelningen visade jag upp den fantastiska summan på 41 025kr som insamlingen genererade på 24 timmar. All personal tackar alla som hjälper till och poängterar vilken betydelse detta har!

På vägen hem gick vi via lekterapin, Lydias trädgård och lekplatsen. Vi har mycket vi kommer hinna upptäcka och njuta av under denna tid.

Tack till er alla! Den energi som ni gav oss igår och idag betyder jättemycket!

Hej, behöver du hjälp?

Välkommen till Barncancerfondens Digitala Givarservice! Ställ frågor, rapportera problem och hjälp oss med förslag och idéer. Vi svarar måndag-torsdag från klockan 09.00-17.00 och fredagar 09.00-15.00.

Ring eller maila oss!

020-90 20 90 info@barncancerfonden.se Till Supportforum