Din vara har lagts i varukorgen Gå direkt till kassan eller

Supersnöret och behandling nummer 2

Igår var det dags för cytostatikabehandling igen och ytterligare pärlor till Supersnöret! Detta är en fantastisk grej som Barncancerfonden tagit fram. Varje pärla står för olka saker som kan förekomma i behandlingen och tanken är att de skall dokumentera resan. Det börjar med ankaret och barnets namn. De flesta pärlor symboliserar mer eller mindre jobbiga procedurer men det finns även pärlor för bra upplevelser. De två julklapparna är för att vi tillbringade julafon och juldagen inlagda på sjukhus.

Nina säger att detta är mitt halsband och det stämmer nog. Det har blivit viktigt för mig att alla pärlor finns med och att de sitter i rätt ordning. Gårdagens cyto-pärla (den orangea måltavlan) tappade jag på hemvägen, så det får bli en ny vid nästa besök.

Nina fick sin andra intravenösa cyto-behanling igår och det gick bra. Första polikliniska behandlingen så det blev endast knapp 4 timmar på sjukhus. Men hon börjar bli lite trött och sliten av allt. Proverna visar också att blodvärdena börjar bli lite påverkade, vilket är en naturlig effekt av behandlingen. Om hon nu fortsätter att må bra blir vi hemma ända till nästa torsdag. Skulle vara skönt om Majas skolstart efter jullovet kunde få ske i lugn och ro.

Igår eftermiddag var jag, Maja, min syster och systerson och såg Madicken på Lisebergsteatern. Fantastiskt bra föreställning på alla sätt och ett skönt avbrott i vardagen. 

Insamlingen är nu uppe i 62 625:-. TACK!!!!

Hej, behöver du hjälp?

Välkommen till Barncancerfondens Digitala Givarservice! Ställ frågor, rapportera problem och hjälp oss med förslag och idéer. Vi svarar måndag-torsdag från klockan 09.00-17.00 och fredagar 09.00-15.00.

Ring eller maila oss!

020-90 20 90 info@barncancerfonden.se Till Supportforum