Din vara har lagts i varukorgen Gå direkt till kassan eller

30 jan 2018 - Pigg skrutt och ny behandling

Vecka 5 var det dags för ny behandling så nu åker vi in fyra dagar i veckan, mån-tors. Som de förklarat för oss så får hon ett flertal olika mediciner vid olika tidpunkter. Allt för att cancercellerna skall angripas från alla möjliga håll. Så alla olika läkemedel hon får är cytostatika dvs cellhämmare. Denna form av cytostatika påverkar blodcellerna så det kommer bli sjunkande värden och då kommer man behöva fylla på. För övrigt blir hon piggare och piggare, så nu orkar hon till och med vara uppe och leka på sjukhuset.

För oss tar det lite drygt en timme att åka till sjukhuset, men vi väljer ändå att åka fram och tillbaka dessa fyra dagar. Det är trots allt alltid skönast att komma hem! Viktor åker två av dessa dagar och jag de två andra. Då blir det inga problem.

Till Majas stora lycka börjar Nina nu också bli så pigg att de kan leka tillsammans! Och lyckliga föräldrar låter dem leka till alldeles för sent... Men vad gör väl det!

Hej, behöver du hjälp?

Välkommen till Barncancerfondens Digitala Givarservice! Ställ frågor, rapportera problem och hjälp oss med förslag och idéer. Vi svarar måndag-torsdag från klockan 09.00-17.00 och fredagar 09.00-15.00.

Ring eller maila oss!

020-90 20 90 info@barncancerfonden.se Till Supportforum