Din vara har lagts i varukorgen Gå direkt till kassan eller

Nyklippt och hungrig

Så skönt med en dag utan sjukhusbesök! Barnen somnade tidigt igår kväll och vi försökte hålla oss vakna och hänga med i hockeyn. Jag hörde nog de första 5 min innan jag somnade och sov väldigt gott. Kl 09 vaknade Nina och som tidigare morgnar var hon hungring och ville ha MAT NU! Efter många protester fick jag henne att äta frukost, men så fort flingorna var slut sa hon: Kan jag få pasta nu då? Så när resten av familjen fortsatte sin frukost åt hon pasta och köttbullar... Alla nöjda till slut!

På eftermiddagen var det dags att gå till frisören. En mental förberedelse inför när håret skall falla. Nog mest för oss föräldrar. Vill inte se stora tussar av det långa håret falla. Underbara Sara på Studio No. 15 i Skärhamn gav oss en lugn och mysig stund. Hela familjen var med. Flätan klipptes av och kommer sparas under lång tid. Sara gav Nina en riktigt fin frisyr som hon själv blev väldigt nöjd med. Maja tycker nu Nina är sötare än någonsin och nacken är underbart lockande att pussa. Det härliga var också att Nina under hela denna tid njöt och satt och tittade sig i spegeln. Sedan hon fick sonden har hon inte velat se sig i spegeln då hon tycker det ser otäckt ut. Så detta blev en bra bearbetning på många sätt!

Efterföljande lek och kaffe gjorde det hela ännu bättre. Tack Sara med familj.

Som fläckarna på klänningen ger en hint om blev det mera mat! Kinderna och magen blir allt rundare, vilket är en bra buffert inför när aptiten inte längre kommer vara lika god.

Och insamlingen är nu uppe över fantastiska 55 000:-.

Nu är vi redo inför en morgondag på sjukhuset!

Hej, behöver du hjälp?

Välkommen till Barncancerfondens Digitala Givarservice! Ställ frågor, rapportera problem och hjälp oss med förslag och idéer. Vi svarar måndag-torsdag från klockan 09.00-17.00 och fredagar 09.00-15.00.

Ring eller maila oss!

020-90 20 90 info@barncancerfonden.se Till Supportforum