Din vara har lagts i varukorgen Gå direkt till kassan eller

Lite piggare dagar

Lördag och söndag har Nina varit lite piggare och det har varit fantastiskt att se! Detta tillsammans med att kortisonets biverkningar förstärks under nedtrappningen, har gjort att det "dynamiska" humöret har kommit tillbaka. Det finns helt enkelt energi till att bli arg. I lördags gick hon från bilen på parkeringen på ICA, förbi mjölken och till godiset. Där tog energin slut, men det är det längsta hon gått på flera veckor! 

Söndagen startade mindre bra då hon hade ont i magen och mådde illa. Fick både Zofran och Nexium utan större effekt. Det hela gick över när hon fick bajsat på eftermiddagen. Tänk så enkelt det kan vara ibland! Magen är hela tiden en utmaning då den ena cytostatikan gör henne förstoppad och den andra ger diarré. Och kortisonet ger magkatarr och hunger. Det blir ett trixande.

Helgen har varit härlig. Full av aktiviteter för Maja, besök av min syster, min moster och fika med mina föräldrar och farmor på Akvarellmuseet.

Nu på kvällen hade Nina energi nog att vilja titta i böcker själv! Tänk vad man blir glad över lite!

I morgon är det dags för sövning och behandling igen.

Hej, behöver du hjälp?

Välkommen till Barncancerfondens Digitala Givarservice! Ställ frågor, rapportera problem och hjälp oss med förslag och idéer. Vi svarar måndag-torsdag från klockan 09.00-17.00 och fredagar 09.00-15.00.

Ring eller maila oss!

020-90 20 90 info@barncancerfonden.se Till Supportforum