Din vara har lagts i varukorgen Gå direkt till kassan eller

Håret börjar falla

Efter torsdagens behandling och den efterföjande persen med någon form av magsjuka, har Ninas energi långsamt börjat återkomma. I lördags tog vi en långpromenad med Nina i vagnen. Blev bl.a. en härlig fika på restaurang Vatten där hon orkade gå runt lite grand. Massa frisk luft gjorde att vi sov väldigt gott. Att köra runt en snart 3,5-åring i vagn  blev kännbart dagen efter! Vissa muskler hade tydligen inte jobbat på ett tag!

I söndags började håret falla. Stora tussar följer med då man drar handen genom hennes hår. Men för Nina var det inget konstigt då konultsjuksköterskan gått igenom detta med henne på ett så otroligt bra sätt! Hon sa bara att när hon slutat med guldmedicinen (cytostatkan) så växer det ut igen. Till somaren kommer det tillbaka. Nu behöver hon fina mössor! Så det var bara att kontakta Amelie med en mössbeställning :-) En röd med glitter och en rosa med fjärilar, till att börja med!

Nu vill jag bara att det skall gå ganska fort. Känslan att få massa hår i handen är inte så himla kul, även om det är en naturlig del i processen. Det är ju trots allt en effekt av att cytostatikan gör det den ska dvs påverkar alla snabbväxande celler. Och håret kommer tillbaka. "Jag och pappa kommer vara likadana" <3 

Hej, behöver du hjälp?

Välkommen till Barncancerfondens Digitala Givarservice! Ställ frågor, rapportera problem och hjälp oss med förslag och idéer. Vi svarar måndag-torsdag från klockan 09.00-17.00 och fredagar 09.00-15.00.

Ring eller maila oss!

020-90 20 90 info@barncancerfonden.se Till Supportforum