Din vara har lagts i varukorgen Gå direkt till kassan eller

9 sept 2018 - Valdag, ögonfransar och simskola

Har ni sett ögonfransarna!? Nu är de helt utvuxna tror jag. Långa och täta. Även ögonbrynen har kommit en bra bit på vägen. Tänk vad utseende förändras när dessa markeringar kommer tillbaka.

Idag gick vi alla till vallokalen, stod i kö och lade vår röst. Under tiden hoppade Maja och Nina i en gigantisk vattenpöl utanför. Så alla var nöjda :-) Efteråt hade vi illusionen om en lugn och härlig valfika på Lottas Bak & Form. Utsikten där över havet är makalös. En liten rabiat Nina skulle ha chokladboll och för lugnets skull gav vi snabbt med oss. Vi andra njöt av gott bröd och te :-) En blöt och härlig promenad bland sjöbodarna hann vi med innan vi åkte hemåt.

Och idag var det äntligen dags! Äntligen skulle Nina få börja i simskola. Som hon längtat! Började dock med lite kaos då hon inte ville duscha innan badet! Har lite blivit en grej för henne att det är läskigt att bada och duscha efter alla nålar, slangar och sår. Till slut lyckades jag, under gråt och klagan, att få henne klar. Så fort hon kom in till bassängen var hon överlycklig och gjorde (nästan) precis som hon blev tillsagd. För att bada i pool eller i havet har då aldrig varit läskigt! Och när simskolan var slut och hon var tvungen att gå upp! Ja, då började ylandet igen... Bara att inse att vi måste bada mera!

Hej, behöver du hjälp?

Välkommen till Barncancerfondens Digitala Givarservice! Ställ frågor, rapportera problem och hjälp oss med förslag och idéer. Vi svarar måndag-torsdag från klockan 09.00-17.00 och fredagar 09.00-15.00.

Ring eller maila oss!

020-90 20 90 info@barncancerfonden.se Till Supportforum