Din vara har lagts i varukorgen Gå direkt till kassan eller

8 sept 2018 - Kalasdag

Vilken härlig kalasdag!

Först var det dags för Nina att gå på sitt första 4-årskalas! Och överlämnandet av paketet gick jättebra :-) Fortfarande lite illamående, men godis gick bra att äta i alla fall. Under hela kalaset ville hon leka med katten dvs presenten. Men när födelsedagsbarnet vid ett tillfälle blev lite ledsen, var Nina snabb med att överlämna katten för att trösta. Sedan var det dags för storasystrarna att gå på kalas :-) Väldigt skönt när båda barnen är jämngamla och klasskamrater med syskonpar. Livet blir enklare då. Nina stannade kvar hos födelsedagsbarnet medan jag körde iväg storasystrarna. När jag och Nina sedan till slut gick hem lämnade hon katten utan problem. Hon sa dock att hon också önskar sig en sådan i födelsedagspresent! Och sjävklart skall hon få det.

Eftermiddagen och kvällen bestod av massa mys. Dagen avslutades med att Maja läste sagor för Nina. Häftig känsla att detta är möjligt! Dessa två donnor är verkligen bästa vänner <3 

Hej, behöver du hjälp?

Välkommen till Barncancerfondens Digitala Givarservice! Ställ frågor, rapportera problem och hjälp oss med förslag och idéer. Vi svarar måndag-torsdag från klockan 09.00-17.00 och fredagar 09.00-15.00.

Ring eller maila oss!

020-90 20 90 info@barncancerfonden.se Till Supportforum