Din vara har lagts i varukorgen Gå direkt till kassan eller

8 feb 2018 - Clown med Tjörnkärlek

Så var det torsdag och fjärde besöket denna vecka! Jag är väldigt tacksam för att man får ersättning för sjukresa för det blir mycket åkande. Gårdagens prover var bra så ingen påfyllning av varken blod eller trombocyter behövdes idag heller. Och pyssellådan lockade idag med. Vi fick ockå mysigt besök av clownerna Sören och Mattis där den senare visade sig ha en stor kärlek till Tjörn och Vik. Jag är så otroligt imponerad av dessa clowner! Dess mjukhet och finkänslighet i mötet med barnen. 

I pyssellådan finns också den mindre plastlådan som är fylld med saker från Playmobils Barnsjukhus. Nina har inte börjat bearbeta sina upplevelser speciellt mycket ännu. Hon har en låda med riktiga sjukhusgrejor, men dem vill hon inte leka med. Men detta var riktigt kul! Måste nog goolgla på detta när jag kommer hem!

En väldigt bra behandlingsvecka är över och till på köpet har vår läkare Tom från NÄL förflyttat sig till Östra för några månder. Han var den som hade hand om oss under hela utredningen och det var också han som gav oss cancerbeskedet. När vi sedan skulle välja mellan att ha NÄL eller Östra som hemmasjukhus, var det en förlust att inte ha honom kvar på Östra. Men nu har vi plötsligt ALLT! Vi har Europas främsta specialist inom Ninas cancerform som vår ansvariga läkare och Tom som avdelningsläkare. Mycket nöjda!

Hej, behöver du hjälp?

Välkommen till Barncancerfondens Digitala Givarservice! Ställ frågor, rapportera problem och hjälp oss med förslag och idéer. Vi svarar måndag-torsdag från klockan 09.00-17.00 och fredagar 09.00-15.00.

Ring eller maila oss!

020-90 20 90 info@barncancerfonden.se Till Supportforum