Din vara har lagts i varukorgen Gå direkt till kassan eller

7 okt 2018 - Trött skrutt och skelett

Efter torsdagens läkarbesök har Nina varit väldigt trött och sliten. Märks att denna lilla förkylning tar hårt på henne och tar den energi hon har. 

Vi har dock varit och shoppat ett skelett som jag har som tanke att använda på Halloween. Men det åkte fram direkt och analyserades av Maja och Nina. De konstaterade direkt att det saknas saker. Vad är bäckenet och bröstkorgen? Många funderingar och man inser att de kan nog mer anatomi är de flesta 4- och 7-åringar. Nina granskade och tog fram de ben som varit drabbade av cancer. "Men nu är de starka och friska!" kontaterade hon glatt. 

Resten av veckan har varit väldigt lugn och vi har bara varit hemma. Höstfixat i trädgården och Nina har fått återhämta sig. Ännu inte frisk från sin förkylning, men lite ork till lek finns nu i alla fall. Det går åt rätt håll!

Hej, behöver du hjälp?

Välkommen till Barncancerfondens Digitala Givarservice! Ställ frågor, rapportera problem och hjälp oss med förslag och idéer. Vi svarar måndag-torsdag från klockan 09.00-17.00 och fredagar 09.00-15.00.

Ring eller maila oss!

020-90 20 90 info@barncancerfonden.se Till Supportforum