Din vara har lagts i varukorgen Gå direkt till kassan eller

7 feb 2018 - En egen pyssellåda på avdelningen

Mässlingsstoppet har nu släppts på sjukhuset, men det kvarstår för cancerbarnen hela februari ut. Det innebär att det är besöksförbud på avdelningen och vi får inte gå ner till lekterapin. Det är bara att komma ihåg att allt detta görs för att skydda barnen och det är som alltid bara att hänga med.

I måndags kom en från lekterapin upp och vi pratade lite om vad Nina tycker om att göra. Och idag fanns det en alldeles egen låda till Nina, fylld med sånt som hon tycker om. Vilken succé!

Jag hade tänkt mig ett mycket kort besök för behandling idag, men det tyckte inte Nina! Hon sa: "När man är här skall man vara här en stund!". Jaha, tänkte jag. Kvällen innan hade jag fått ett sms om att lådan fanns på plats och nu gick vi och hämtade den. I lådan fanns det bl.a. bokmärken och en sax. Koncentrerat klippte hon isär alla bokmäkesark. I och med muskelförlusten har hon varit väldigt darrig och harft svårt med det finmotoriska, men nu börjar det bli bättre. Så jag fick en timme i lugn och ro då jag njöt av kaffe och en pysslande Nina. Lycka för oss båda!

Hej, behöver du hjälp?

Välkommen till Barncancerfondens Digitala Givarservice! Ställ frågor, rapportera problem och hjälp oss med förslag och idéer. Vi svarar måndag-torsdag från klockan 09.00-17.00 och fredagar 09.00-15.00.

Ring eller maila oss!

020-90 20 90 info@barncancerfonden.se Till Supportforum