Din vara har lagts i varukorgen Gå direkt till kassan eller

6 juli 2018 - Härligt besök

Vi fick snabba oss lite hem från Fiskebäckskil för att ett oväntat, härligt besök skulle dyka upp! En familj med barn i samma åldrar. Vi bor på världens bästa ställe i och med att folk gärna kommer på besök för att även njuta av omgivningen. Västkusten på sommaren är ganska härligt!

Efter middagen gav vi oss ut på promenad för att äta glass i hamnen. Som alltid fastnade alla med blicken ner i havet, letandes efter krabbor och annat som rör sig. Vi satt och tittade ut över hamnen och havet och njöt av vår glass. Nina valde som vanligt chokladglass, mörk choklad. Efteråt hade hon choklad i hela ansiktet!

Plötsligt dök Ninas underbara förskolefröken upp och Nina sprang mot henne med öppna armar. Rakt in i en kram. Var fantastiskt att se! Och Nina "sprang" för första gången! Ja, enligt sig själv sprang hon i alla fall. Fötterna kan fortfarande ej lätta från marken, men lite mer fart än vanligt var det. Så häftigt att det går så fort framåt! Vi fortsatte sedan promenaden och Nina babblade konstant där hon satt i sin vagn. Vi promenerade förbi förskolan och hon berättade om allt vi såg. Vi andra vi inte en syl i vädret :-D

Alldeles underbart besök och en grym kväll!

Idag på morgonen gick vi upp tidigt för en tur till sjukhuset för provtagning. Besökarna sov vidare trots kaoset! Efter snabb provtagning gick vi till lekterapin och hade en härlig stund. Nina lekte i lekstugan och Maja pysslade. Och jag fick pyssla lite jag med. Det är väldigt härligt för Nina att för en gångsskull får vara här utan att vara fast vid en stolpe (droppställning). Innan vi åkte hem gick vi upp till avdelningen och hälsade på. När vi var här i måndags fick Nina låna några rologa pennor från en barnsköterska och dessa glömde hon att lämna tillbaka. Detta har hon inte gillat under veckan, så det var ett nöje att få lämna tillbaka dem. Ordning skall det vara!

När vi kom hem gen hade besökarna, som planerat, åkt hem. Det var alldeles tomt och Maja och Nina undrade när de skulle komma tillbaka igen.

Nu längtar jag verkligen efter att Viktor skall komma hem igen och han kommer nu i kväll. Livet är som enklast och mysigast när hela familjen är samlad.

 

Hej, behöver du hjälp?

Välkommen till Barncancerfondens Digitala Givarservice! Ställ frågor, rapportera problem och hjälp oss med förslag och idéer. Vi svarar måndag-torsdag från klockan 09.00-17.00 och fredagar 09.00-15.00.

Ring eller maila oss!

020-90 20 90 info@barncancerfonden.se Till Supportforum