Din vara har lagts i varukorgen Gå direkt till kassan eller

6 aug 2018 - Start av underhållsbehandling

Idag startade ett nytt kapitel i denna behandling! In till sjukhuset för provtagning, invänta provsvar och värderna var tillräckliga för start av underhållsbehandlingen. Jippie! Under de kommande 17 månaderna kommer hon ta cytostatika dagligen i form av mixtur och tabletter. Purinethol/Xaliprine dagligen och Methotrexate en gång i veckan. Jag fick också ett samtal med Karin Mellgren, vår ursprungliga PAL och en av Europas främsta experter på Ninas sjukdom. Till på köpet chef över Barncancercentrum så hon jobbar inte på avdelningen så mycket. Det härliga med at träffa en expert på ett område är att ma kan få omedelbara svar.

Jag hade en liten lista med frågor, som framför allt handlade om anpassningen till det nya livet. Vad som gäller på förskolan och hur hösten kommer se ut. Fick så klart svar på allt och kände mig väldigt nöjd.

Sedan åkte vi hem, glada. Redo att påbörja denna nya del av livet! Hem för att bada!

Hej, behöver du hjälp?

Välkommen till Barncancerfondens Digitala Givarservice! Ställ frågor, rapportera problem och hjälp oss med förslag och idéer. Vi svarar måndag-torsdag från klockan 09.00-17.00 och fredagar 09.00-15.00.

Ring eller maila oss!

020-90 20 90 info@barncancerfonden.se Till Supportforum