Din vara har lagts i varukorgen Gå direkt till kassan eller

6 april 2018 - Hemgång

Och idag får vi åka hem! Precis som förra gången kom vi under gränsvärdet timme 54 och var därmed färdiga. Droppet kopplades bort vid 24 och sedan sov vi gott hela natten. Och Nina bara sov och sov... Undrar hur hon skall bli som tonåring... Ronden kom och vi blev utskrivna, och Nina fortsatte att sova. Tills slut väckte jag henne och fick i henne lite frukost innan vi gav oss av hem. 

Och så var det all packning! Som tur är kunde Nina stanna ner på lekterapin när jag tog ut hela lasset till bilen. Sen packade vi in oss själv och åkte hem! Det är en frihetskänsla att sitta i bilen på vägen hem! Och varje gång en känsla av djup tacksamhet för allt positivt som kommer med denna resa. 

Hemma var det tomt då Viktor och Maja fortfarande är i Sälen. Nina dök ner blank sina leksaker och kunde knappt få nog! Sååå skönt att vara hemma igen. Att "resa bort" varannan vecka gör att man ligger back i saker man önskar få gjort! Men vad gör väl det :-) Ute lyser solen och allt fortsätter att gå enligt plan.

Att leva i nuet och njuta av stunden är väldigt skönt. Ha en underbar helg!

Hej, behöver du hjälp?

Välkommen till Barncancerfondens Digitala Givarservice! Ställ frågor, rapportera problem och hjälp oss med förslag och idéer. Vi svarar måndag-torsdag från klockan 09.00-17.00 och fredagar 09.00-15.00.

Ring eller maila oss!

020-90 20 90 info@barncancerfonden.se Till Supportforum