Din vara har lagts i varukorgen Gå direkt till kassan eller

5 juni 2018 - Tröttis får äntligen bajsa

Idag var det en väldigt sliten tjej som vaknade. Trött och illamående efter gårdagens behandling. Magen stor som en spärrballong och den gjorde lite ont. Hon ville bara ligga på soffan och titta på tv. Åt lite Tjörnkaga och nyponsoppa till frukost och en liten spökglass. Dags att utnyttja alla bajskunskaper! Så fort hon ätit satte jag henne på toaletten för att utnyttja den gastokoliska reflexen. Dvs att efter måltider vill tarmen bajsa. Nina protesterad för hon orkade inte. Men med en kudde bakom ryggen gick det utmärkt! Och paddan framför sig. Och till slut kom det några hårda kluttar!

Direkt efter ville hon ha pasta!OK, nu är vi här igen! Aptiten har återkommit och en ordentlig portion Carbonara gick ner. Åter till toaletten med kudde bakom ryggen och mera goda resultat! Tänk vad man kan bli lycklig över bajs :-) 

Sedan sa hon: "Jag längtar efter pappa och pasta!" Längtan likställd :-D Sedan fick jag kämpa för att den där lilla magen skulle få en liten paus. Fick hitta på att pastan var slut! Då sa hon: "Det blir ingen mer glass till dig mamma om du inte kokar mer pasta!". OK...

Väldigt mycket piggare blev hon efter magen kommit igång! Orkade till och med leka lite med Maja som kom hem tidigt från skolan.

På eftermiddagen fick Nina vara hos mormor och morfar en stund då vi skulle på studentfirande! Nina blev sur då hon inte fick följa med. Men av många anledningar ville vi att hon skulle stanna i lugn och ro. När vi väl kom tillbaka var hon väldigt nöjd. Hade ätit och bajsat mest hela tiden! Och morfar hade gjort vääääääääääldigt god kyckling som hon fick med sig en låda hem. Den höll hon hårt i. Så vad ville hon ha till kvällsmat? Jo, kyckling... Åååååååååååh vad den luktade gott och smakade gott. Galning...

Hej, behöver du hjälp?

Välkommen till Barncancerfondens Digitala Givarservice! Ställ frågor, rapportera problem och hjälp oss med förslag och idéer. Vi svarar måndag-torsdag från klockan 09.00-17.00 och fredagar 09.00-15.00.

Ring eller maila oss!

020-90 20 90 info@barncancerfonden.se Till Supportforum