Din vara har lagts i varukorgen Gå direkt till kassan eller

5 april 2018 - Äntligen nere på lekterapin

Trot eller ej, men Nina somnade strax innan 24 igår. Kissade som tidigare varannan timme och blodprover togs var 6e timme. Proverna visar att koncentrationen av Methotrexate sjunker som väntat och det följer värdena från förra behandlingen.

Förmiddagen smög sig fram och efter lunch gick vi äntligen ner till lekterapin. En snickare var på besök och vi fick bygga ett humlebo. Nina tyckte det var väldigt kul att borra och skriva med skruvdaragren, men blev snabbt uttråkad då hon inte fick göra som hon ville... Mycket lagom dör mormor och morfar upp så att jag fick bygga färdigt! Nina lekte under tiden för fullt inne i sjukhusrummen och framför allt gillar hon röntgenrummet. Där kan man göra både valig slätröntgen och datortomografi på dockorna. Bilderna studerade hon noga. När hon blir stor skall hon bli veterinär, läkare, sjuksköterska, brandman och vårdcentral. I den ordningen! Hon tycker det är väldigt konstigt att man inte tar hand om djur på sjukhuset :-)

Eftermiddagen fortsatte lugnt och stilla och jag kämpade med att hålla henne vaken, men misslyckades igen! Hon sov dock något kortare denna kväll och var av någon anledning ännu piggare efteråt! Jaja, nu leker vi igen och inväntar de senaste provsvaren. Förhoppningsvis är koncentrationen nere under gränsvädet så att droppet kan kopplas bort. Kvällen har jag ägnat åt att packa ihop det mesta. Mormor och morfar fick med sig en del då de åkte. I morgon vill vi hem!

 

Hej, behöver du hjälp?

Välkommen till Barncancerfondens Digitala Givarservice! Ställ frågor, rapportera problem och hjälp oss med förslag och idéer. Vi svarar måndag-torsdag från klockan 09.00-17.00 och fredagar 09.00-15.00.

Ring eller maila oss!

020-90 20 90 info@barncancerfonden.se Till Supportforum