Din vara har lagts i varukorgen Gå direkt till kassan eller

4 okt 2018 - Läkarbesök och förkylning

I tisdags tog vi prover på Vårdcentralen hemma på Tjörn. Det var dock koagel idessa så vi fick ta nya prover på onsdagen. Gick bra det med :-) Numera är det provtagning hemma varannan vecka och utifrån provsvaren doseras medicinerna. Varannan gång är det telefonsamtal och varannan gång läkarbesök och undersökning. Så vi är nu bara på sjukhuset en gång i månaden. Och Nina längtar efter att få komma dit!

Efter förra veckans 2 dagar på förskolan har det kommit lite snuva. Måndag och tisdag var hon väldigt trött och först i onsdags kom lite snuva. Ingen ork till förskola denna vecka.

Så idag var det dags för läkarbesök vilket kändes skönt så att de kan kontrollera förkylningen. Proverna var bra, men vissa värden låg lite för långt, så medicindoserna skall justeras. Gällande förkylningen så allt ok ut.

Efteråt gick vi ner till lekterapin ochenhörningen fick genomgå MR och sövning. Underbart att titta på henne. Väl i bilen igen somnade hon som en stock. Trött skrutt...

Hej, behöver du hjälp?

Välkommen till Barncancerfondens Digitala Givarservice! Ställ frågor, rapportera problem och hjälp oss med förslag och idéer. Vi svarar måndag-torsdag från klockan 09.00-17.00 och fredagar 09.00-15.00.

Ring eller maila oss!

020-90 20 90 info@barncancerfonden.se Till Supportforum