Din vara har lagts i varukorgen Gå direkt till kassan eller

4 mars - Vilken helg!

Denna helg har vi varit en frisk, alldeles vanlig familj. Så otroloigt skönt! Efter att ha gått igenom våra farhågor och gjort åtgärdplan för eventuella händelser gav vi oss iväg mot vårt andra hem. Lingvallen i Ängelholm. 

Så iklädda gymnastikdräkt eller träningskläderhade vi en helt fantastisk helg! Och som Nina njöt. På en gymnastikanläggnig som denna utgår man från att folk är friska. Friskare än på andra platser i alla fall. Det är också stora lokaler med god ventilation. För första gången på länge hade Nina andra barn att leka med. 

Vi höll oss lite undar vid måltider och vi sov även i en byggnad för oss själva. 

Det var en utmaning att hålla Nina borta från allt roligt, men vi klarade det i tillräcklig utsträckning i alla fall! Men att studsa på trampolinen ner i skumgummigropen är något av det bästa hon vet...

På kvällen var hon så trött att hon somnade innan middagen, iklädd gympadräkt och tights. Trött av att ha sprungit, hoppat och lekt. Trött och lycklig.

Så påfyllda av energi åkte vi hem igen på söndagen. Trötta i kropp och knopp!

Tack alla underbara människor som gjorde vår helg!

Hej, behöver du hjälp?

Välkommen till Barncancerfondens Digitala Givarservice! Ställ frågor, rapportera problem och hjälp oss med förslag och idéer. Vi svarar måndag-torsdag från klockan 09.00-17.00 och fredagar 09.00-15.00.

Ring eller maila oss!

020-90 20 90 info@barncancerfonden.se Till Supportforum