Din vara har lagts i varukorgen Gå direkt till kassan eller

4 aug 2018 - En helg full av aktivitet

Vilken underbar helg! Det har känts som en frisk familj på semester.

Fredag morgon gick jag och Maja upp tidigt för att ta oss till inselningsplatsen av sommarlov. Jätteroligt upplevelse! Otroligt varmt, men sommarskugan gjorde succé. Sedan tog vi oss tillbaka till hotellet där vi långsamt checkade ut. Sedan fortsatte vi hem till farmor och farfar i Lund. På vägen dit pausade vi på ett köpcentrum med AC. ud så skönt :-) Efter mysig fika hemma hos famor och farfar fortsatte vi mot Skälderviken och vårt älskade Lingvallen.

Hela helgen har Maja och Nina sedan sprungit runt, iklädda gymnastikdräkter, och hoppat och studsat och haft det alldeles fantastiskt. Viktor har jobbat, men den lediga tiden har vi njutit. Vi har även hunnit bara i Skäldervikens väldigt varma vågor. Vågor mot en sandstrand var en spännande upplevelse för dessa barn som är vana vid klippor, tång och krabbor.

Trötta oh glada kom vi sedan hem, fyllda av frisk energi!

Hej, behöver du hjälp?

Välkommen till Barncancerfondens Digitala Givarservice! Ställ frågor, rapportera problem och hjälp oss med förslag och idéer. Vi svarar måndag-torsdag från klockan 09.00-17.00 och fredagar 09.00-15.00.

Ring eller maila oss!

020-90 20 90 info@barncancerfonden.se Till Supportforum